Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den,
mám u Vás registrované dvě domény. Potřeboval bych vědět, když chci nějakou doménu o rok opět prodloužit, musím na Váš účet poslat 241 Kč (CZ doména) s daným variabilním symbolem? Dejme tomu, že jsem si objednal doménu <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.mujweb.cz">www.mujweb.cz</a><!-- w --> a mé objednávce jste "přidělili" variabilní symbol 11122233. Na Váš účet 2800121491/2010 jsem Vám poslal oněch 241 Kč a doména běží. Avšak už přichází datum expirace domény. Co musím udělat, aby doména dále běžela? Znovu poslat 241 Kč na Váš účet 2800....... s variabilním symbolem 11122233?
Děkuji,
Jan Švábík
Před expirací domény jsou na Váš email zaslány potřebné údaje k prodloužení domény.
Bohužel neuvádíte konkrétní doménu a tak Vám nemohu konkrétně odpovědět, kdy doména expiruje, zda Vám tyto údaje již byly zaslány, ...
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Nene, platil jsem ji 7. 5. 2013, takže nevyprší hned tak ;-) Jinak WhoIs znám Jen jsem chtěl dopředu vědět. Ale doména se dá registrovat několik let dopředu (max 10), otázka byla myšlena "Jak ji registrovat několik let dopředu".
Děkuji
U některého z registrátorů domén, který Vám nabízí možnost registrace na více let.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Dobře, děkuji
Stránky 1