Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den, chci se zeptat, jak úplně přeložit plugin mingle, aby místo friends bylo přátelé a podobně, jak mám změnit ty kódy co tam jsou, tak aby to bylo v češtině, pošlete mi přímo ten kód jak má vypadat, děkuji za odpověď.
Lokalizace WP se provádí pomocí editoru Poedit. Ke stažení, včetně češtiny, je na na oficiálních stránkách editoru.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Prosím nemůžete mi radši dát ten plugin už přeložený, a já si ho jenom nahraji na stránky, chci aby byl v češtině, já nevím jak v tom programu mám dělat a nic mi v něm nejde otevřít. Dejte mi ho prostě jenom ke stažení, prosím.
Prosím můžete mi rovnou dát mingle přeložený do češtiny, že bych si ho jen dal a spustil. Dejte ho někam ke stažení, prosím mě to v tom programu poetid nejde.
Vytvořením nového tématu ničeho nedocílíte. Pokračujte, prosím, v již Vámi vytvořeném tématu <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://podpora.endora.cz/viewtopic.php?p=45199#p45199">viewtopic.php?p=45199#p45199</a><!-- l -->
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Prosím dáte mi tedy ten přeložený, aby tam bylo vše česky, místo friends bude přátelé a tak, děkuji za odpověď.
Témata sloučena.
Otevřete si Poedit a vytvořte si nový katalog ze souboru *.pot (mingle/i18n/mingle.pot), uložte si jej a začněte překládat.
Tento plugun k ničemu nepotřebuji a tak nevidím žádný rozumný důvod proč bych jej měl překládat a zasílat Vám jej.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Stránky 1