Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den moc by mě zajímal váš názor na můj web http://www.vtipnyosel.8u.cz/ je to web o vtipných obrázcích a videích avšak texty tam zatím nejsou (ty přibudou) co si o něm myslíte ? řekněte mi úplně vše potřebuju vědět co tam návštěvníkům vadí
Váš web není tak špatný, možná byste měl umístit panel "PŘIHLÁSIT SE" na viditelnější místo, třeba nahradit panelem "PODPOŘ NÁS-LIKE" a tento vložit tam, kde je nyní panel "PŘIHLÁSIT SE".
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Moc Děkuji... :)a němá někdo ještě nějaké postřehy ? rád všechny uvítám
Ještě jsem se podíval na Váš web a moc mi tam nesedí ta barva tlačítka "Feedback". Jeho barvu byste mohl změnit například na barvu panelů, ve kterých je text.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Moc děkuji:Opraveno Tak co ? nikdo už nic nevidí ?
Upřímně řečeno vůbec netuším co hodnotit.
Tuctový web, podle obsahu bych tipoval, že jej založil 10 letitý uživatel internetu, který si chce něco zkoušet. Kombinace ČJ a EN mi na stránkách vždy vadí.
Design žádný. Obsahově podprůměrné, obrázky a videa, kterých je na internetu spousta.
Podstatně zapracujte na designu stránek - šablon pro WP je více než dost a kvalitních. Obsah se snad časem podaří upravit.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
kksmirice-už je to jedno přišlo k nám do týmu dalších 5 lidí a z toho 1 grafik takže když se takhle rychle rozrůstáme tak jsme dostali nabídku sponzoringu-včerejškem jsme se přestěhovali na novou doménu (vtipnyosel.cz) a rozjíždíme to na novo od začátku a bez chyb
Vadí mi neustálé načítání vtipů a jelikož je uplně dole registrace a login a musí se potom načíst všechny vtipy aby se člověk dostal k registraci. Jsou dvě řešení:
1. Přesunout blok s registrací a logine.
2. zakázat teto efekt a dát tam např. Zobrazit více nebo něco takového
Ještě jsem si všiml že tem kde by měli být vtipná videa, vtipné obrázky a mapa webu je syntax error
Děkuji můj tým se na to již díváa zkouší to řešit
Stránky 1