Nejste přihlášeni
Dobry den,
mam registrovanou domenu s koncovku .tk(druheho radu) a chtel bych ji mit u vas hosting atd. Takze jsem chtel presmerovat a podle FAQ jsem nastavil DNS endory(ns.endora.cz,ns.endoraland.com). Nasledne jsem sel na stranky Endory, prihlasil jsem a chtel jsem si tu domenu pridat. Takze jsem klikl na: Založit doménu 2. řádu a tam napsal tu domenu, nastavil hostingovy program(Free) a kliknul na zalozit, ale bohuzel nic se nedelo. Ani po opetovnem mackani...Ani v jinem prohlizeci, pro restartu prohlizece, proste nic. Nelze na to kliknout, jinak vse mi jde v pohode, jen toto ne. Cim to muze byt?
Diky :-)
Dobrý den. Doména TK je jenom fiktivní. Založte si doménu a tu doménu s koncovkou TK založte znovu. Pokud to nejde tak jí smažte ve svém účtu u poskytovatele domény TK.
Dobrý den. Doména TK je jenom fiktivní. Založte si doménu a tu doménu s koncovkou TK založte znovu. Pokud to nejde tak jí smažte ve svém účtu u poskytovatele domény TK.
Bohuzel jsem to moc nepochopil, co tim bylo mysleno. Co mam udelat? Proc bych mel zakladat domenu? Proc mam domenu TK zalozit znovu? A co stim pak? Dekuji
Doména?
.tk domény už nejsou podporovány
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
O jakou doménu se jedná?
Prave zalozenou, zkusebni:
THUNDERWEB.TK
Domény .tk už nejsou podporovány, takže Vám nepůjde přidat do systému.
Pokud zde chcete mít free hosting, tak si založte doménu s free programem nebo si kupte program PLUS, MEGA.
Kontaktujte nás | FAQ
Domény .tk už nejsou podporovány, takže Vám nepůjde přidat do systému.
Pokud zde chcete mít free hosting, tak si založte doménu s free programem nebo si kupte program PLUS, MEGA.
Dekuji :-)
Zkusim najit hosting jinde, protoze domenu 2 radu zadarmo jen tak lehce clovek nesezene :-)
Není zač, pokud chcete využívat služby Endory, tak s .tk doménou to nepůjde.
Kontaktujte nás | FAQ
TheEilag napsal:Dobrý den. Doména TK je jenom fiktivní. Založte si doménu a tu doménu s koncovkou TK založte znovu. Pokud to nejde tak jí smažte ve svém účtu u poskytovatele domény TK.
Bohuzel jsem to moc nepochopil, co tim bylo mysleno. Co mam udelat? Proc bych mel zakladat domenu? Proc mam domenu TK zalozit znovu? A co stim pak? Dekuji
Doménu si můžete zdarma zřídit na dot.tk. Takže si založte doménu 3. řádu např. thunderweb.maweb.eu a na TK smažte thunderweb.tk a založte jí znovu a tam kde máte napsáno: Use your new domain vložte za http://thunderweb.maweb.eu a mělo by to fungovat.
To, co Vám napsal TheEilag výše je také řešení, ale pokud máte už registrovanou doménu .TK zdarma, tak je lepší najít si hosting, který ji podporuje a tam si doménu přesunout.
Služby dot.tk nejsou zrovna nejlepší řešení. Jsou s nima často potíže, při vyšší návštěvnosti webu mohou být odstaveny atp.
Kontaktujte nás | FAQ
Trade: Tak může využít jiné služby které TK nabízí. Například: http://free-tk-domains.tk/.
Dekuji za ochotu. Jedna se jen o pokusne stranky a chtel jsem zkusit jestli to pude, protoze domena 2 radu vypada lip nez 3 radu. Mam rozpracovany jeden vetsi projekt a nevim jestli to dotahnu do konce, takze nechce se mi platit domena 2 radu. Ale zarovne chci, aby domenove jmeno nejak vypadalo a lidi se na to "nebali" kliknout(funsite nebo jetocool, nedela moc dobry dojem). :-)
Já s doménou .TK némám žádné problémy. Navíc je to i výhodnější než aby každý musel vědět na jaké sužbě web je registrovaný. Kdyby existovala jiná doména II.řádu zdarma tak bych využil jinou ale bohužel jiná žádná neexistuje jedině placená nebo .TK.
Ja jsem delal pruzkum a porad je domena .tk u lidi lepe videna nez domena tretiho radu, ikdyz taky to neni prave orechove :-) Protoze je to neco noveho, lidi vetsinou veri akorat .cz domenam, ale porad je to lepsi nez neco.neco.cz :-)
Jojo, chapu. Dekuju za rady :-)
Btw. Jen nechapu proc jim vadi .tk domeny, protoze clovek, ktery chce vyuzivat domenu .tk si stejne domenu druheho radu nekoupi.
Už se to tu řešilo. Domény .TK jsou problémové, jejich obsahy obsahují plno virů, malwerů atp.
Kontaktujte nás | FAQ
Zakázané to není, jen už .TK domény nejsou nadále podporovány.
Kontaktujte nás | FAQ
Není možné je přidat do webadminu.
Kontaktujte nás | FAQ