Nejste přihlášeni
Jaké fotky se neukazují? Všechny nebo jen nějaké?
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
no nahledy vsech fotek v galerii ale po kliknuti se zvetsily ty co jsem zatim zkousel a po zvetseni se zobrazily
Přidáváte obrázky přes souborového manažera v administraci nebo přes FTP nahráváte obrázky do složky upload?
Kontaktujte nás | FAQ
pres administraci to nahravam ty fotky byli v poradku nez zacal zlobit ten kod
Zkoušel jsem to a vše funguje bez problému. Nemůže to způsobovat z některých instalovaných pluginů pokud nějaké máte? Jestli nějaké jsou, tak je deaktivujte a zkuste to.
Kontaktujte nás | FAQ
mam jen 2 pluginy 1 na to online ofline na profilu a druhej member panel zkousel jsem deinstalaci a nic:(
Tak to netuším, kde byste mohl mít chybu.
Pokud chcete, mi na email <!-- e --><a href="mailto:trade.endora@seznam.cz">trade.endora@seznam.cz</a><!-- e --> zašlete FTP údaje a údaje do administrace a já se Vám na to podívám.
Kontaktujte nás | FAQ
děkuji moc email zaslanej
Tak jsem se díval, vše jsem zkusil nastavit atp., ale náhled obrázku se stále nezobrazuje, ani dokonce u nově nahraných obrázků.
Instaloval jste Sunlight přímo z webadminu Endory?
Používám systém přímo z instalace Endory (7.5.2 (rev.6)), Vy máte nainstalovaný už novější (7.5.2 (rev.8)).
Zkuste si tedy nainstalovat ten z webadminu s tím náhled obrázků funguje.
Můžete si zálohovat tabulky, vytvořený vzhled a další věci, abyste o něco nepřišel, pokud byste prováděl novou instalaci.
V administraci se Vám zobrazovalo několik řádek s chybami, které jsem Vám opravil.
Kontaktujte nás | FAQ
diky moc zalohuju si dulezity veci a udelam reinstal.. mozu nejak zalohovat registrovany cleny?
Registrovaní členové jsou uloženi v databázi, zazálohujte si databázi (export tabulek).
Kontaktujte nás | FAQ
jj diky snad jsem to zalohoval spravne tu databazi jinak diky za pomoc
tet tu zalohu nemozu obnovit mam to nahrat do adresare data/backup/ nechapu jak to obnovit tohle jsem jeste nedelal
Zálohu databáze? Tu musíte zase importovat zpět do databáze.
Kontaktujte nás | FAQ
i po reinstalu je galerie jaky byla nahledy se neukazuji a to jsem celej obsak webu smazal a instaloval znova system Verze: 7.5.2 (rev.6)
Nejspíše děláte něco špatně, zkoušel jsem instalaci Sunlight na 2 doménách a náhledy fungují v pořádku.
Kontaktujte nás | FAQ
jen je divny ze mam vic webu a na vsech to jede v pohode jenom na tom 1 me furt neco nejde... udelam jeste jeden reinstal a doufam ze to bude OK jinak me uz omejou
Když jste teď udělal nový Sunlight, tak jste tam nahrál zálohovanou databázi? Je možné, že byste mohl mít chybu přímo někde v zápisu nebo výpisu databáze.
Nainstaloval jsem teď Sunlight a náhledy se zobrazují správně.
Kontaktujte nás | FAQ
ano to by mohlo byt protoze mi to tam ukazovalo chybu ta databaze
Tak si vytvořte úplně čistou instalaci. Pokud chcete, aby zůstali uživatelé, tak si exportujte v databázi jen tabulku sunlight-users.
Kontaktujte nás | FAQ
mam podetdreni ze mi to dela tento plugin http://sunlight.shira.cz/ke-stazeni/roz … rofileplus zkuste to ale podle me se nepletu pokazde jak jsem povolil rozsireni a dal 2 sloupce do databaze tak to udelalo a po odinstalaci se to neopravilo zkuste to ale nejspis se nepletu
Je to možné, že za to může tento plugin. Na stránkách v diskuzi se problematika tohoto pluginu řeší.
Kontaktujte nás | FAQ
jeste jsem prisel na 1 vec ja ty puvodni pluginy kopiroval s predchozich webu a udelalo to tet jsem to stahl a nakopiroval to stahnuty a zatim je to dobry tak jsu zvedavej doufam ze to uz bude dobre