Nejste přihlášeni
Stránky 1
zdravíčko
potreboval bych pro system sunlight user status na web... Googlim jak splašenej a nic jsem nenašel tak prosim o pomoc kde ho stáhnu a nebo jestly by mi ho nekdo udelal tohle bych nezvladl diky moc
Různé zdrojové kódy zde na fóru již byly, tuším, že v sekci PHP Fusion.
Co se týče komunikace pomocí UDP portů. tak ta není na Endora dostupná.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
nevim jestly UDP Portu az tak tomu nerozumim takze na sunlightu mam teda smulu? škoda to mě mrzí pokud by to neslo
nevim jestly UDP Portu az tak tomu nerozumim takze na sunlightu mam teda smulu? škoda to mě mrzí pokud by to neslo
Komunikace portů UDP na Endora není povolena. Nezáleží na tom, jaký používáte systém, nezprovozníte jej na žádném systému.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
aha tak to je škoda jinači řeseni neni?
Musíte si najít nějaký jiný způsob jak ověřit server status.
Možná by Vám pomohlo http://www.gametracker.com/
Kontaktujte nás | FAQ
Nebo dále http://status.tdrom.eu/
ruberninja1 ja nepotrebuju na servery ja potrebuju neco jak je na php fusionu ze to ukazuje ktery uzivatel je online a ktery registrovany je Off
ruberninja1 ja nepotrebuju na servery ja potrebuju neco jak je na php fusionu ze to ukazuje ktery uzivatel je online a ktery registrovany je Off
Vy myslíte obyčejná statistiky, jakou jsou třeba zde na fóru, ne pro herní server?
Kontaktujte nás | FAQ
ano potrebuju abych mel prehled ktery uzivatel je na webu online a kterej ne
Pokud takový modul chcete přímo pro sunlight, tak jsem našel např. tento http://sunlight.shira.cz/ke-stazeni/roz ... rofileplus, který umožňuje vidět stav uživatele (online, offline).
Ostatní systémy např. PHP Fusion, phpBB tuto funkci už mají v sobě.
Kontaktujte nás | FAQ
super je to vyborny parada funguje mi to jen mam jeste dotaz nebylo by nejak mozne jeste dat nejaky i do panelu neco podobnyho jak je to u PHP fusionu ?
Žádný takový panel jsem pro Sunlight neviděl, tohle byl první plugin, který jsem našel na zobrazení Online a Offline stavu. Zkuste se podívat na Google po nějakém.
Kontaktujte nás | FAQ
to jsem zkousel jeste nez jsem zakladal tema tady i tohle je dobry akorad mam jeden problem jakmile jsem dal zapsat 2 sloubce do databaze tak se mi stratil text co jsem mel ve Footeru a misto textu co jsem tam mel tak tam mam
Reklamu na tomto hostingu zajišťuje Business Factory - internetová reklama a pokročilý internetový marketing.
ani trochu netusim kde je problem... a kdyz sloubce z dadabaze smazu tak se text ve Footeru zase ukaze
Doména?
Pokud nenaleznete vhodný panel pro zobrazování uživatelů pro Sunlight, tak můžete použít jiný redakční systém, např. PHP Fusion, který už tuto funkci má.
Kontaktujte nás | FAQ
ne jiny system nechci kdyz nic neni tak aspon ze je to na profilu to staci...
http://www.fanklub-nellyhot.8u.cz/ Hosting endora
Tak si budete muset vystačit s panelem zobrazování Online a Offline na profilu, jiný takový plugin jsem zatím neviděl, který by zobrazoval statistiky např. na hlavní stránce.
Kontaktujte nás | FAQ
jasny... ale proc po nainstalovani pluginu mi zmyzel text s Footeru?
kdyz to odinstaluju text co jsem tam mel se mi zase zobrazi
Jaký text ve footeru jste tam měl před nainstalováním pluginu?
Kontaktujte nás | FAQ
Copyright &; 2013
|Desing - Pepa151 | Code - Pepa151|
nechapu proc to zmyzlo
dobry u z jsem na to prisel chybel mi v template php 1 div predtim nez jsem nainstaloval plugin tak se to ukazovalo spravne a po instalaci se to rozhodilo az tet me napadlo ze nekde muze chybet div a fakt to bylo tim i tak diky moc za rady
Stránky 1