Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den, chtěl bych se zeptat.
Jak to tady je? Mám u vás i hosting, ale už mám vlastní a chtěl bych jej přendat na svůj, a platit pouze doménu (která by mě i celkově vyšla levněji).
Koho o to musím požádat?
Obsah FTP na doméně a databázi si můžete stáhnout na PC. FTP pomocí WebFTP nebo klienta a databázi pak pomocí phpMyAdmina.
Pokud máte k doméně zaplacený některý z programů, pak zrušením domény o zbývající část přijdete.
Pokud máte hosting Free, nemusíte nic hlásit. Přeneste si doménu a pak ji z Vašeho účtu vymažte. Systém po určité době Váš účet bez domény smaže.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
asi jste mě nepochopil chci celou doménu (bmovideo.eu) ze serveru Endora.cz přenést k sobě.
Ale potřebuji nastavit v regzone NETTSTAT nebo tak něco.. ne?
To vím od kamaráda.. a to mě zajímá - Kde to udělám.. nastavení DNS je mi tak nějak v tomhle ohledu k ničemu.
Ale prostě převést celou doménu k sobě co se týče obsahu, to je pak maličkost ) to vím
Co myslíte tím k sobě? Máte například webhosting zakoupený u Wedosu a doménu a webhosting nyní máte u Endory, ale chtěl byste, aby doménu, kterou máte u Endory byla u Wedosu s webhostingem, který tam je?
P.S. webhosting Wedos byl jen příklad.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Ano přesně tak to myslím!!! a už vím jak se tomu říká.. nsset.. ) si nastavit ) ale to jaksi u sebe v administraci nemám, a to je to co bych potřeboval...
Kdo to má nastarost??
Zde máte návod <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://podpora.endora.cz/viewtopic.php?f=23&t=1321">viewtopic.php?f=23&t=1321</a><!-- l -->, jak změnu provést.
Kde máte webhosting, kam chcete doménu převést?
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Jsem pod kamarádovo serverem, na NSSETu a potřebuji tam nastavit toto: LURYNSSET
já si pak doménu přidám do ISP aby byla u mě doména na serveru (bmovideo.eu)...
Ale právě musím změnit ten NSSET a né DNS!
Zatím se stále bavíme v teoretické rovině.
Pokud chcete změnit NSSET, pak se bude jednat o národní doménu (*.cz), tak to lze provést u registrátora domény.
Změnou NS přestane být funkční směrování na Endora a obsah domény tedy musíte mít na "kamarádovo" serveru.
1. Murphyho zákon:
to vim taky!!!
ale ja mam EU domenu! BMOVIDEO.EU !! ))
a potrebuju to prenastavit..ale zaregistroval jsem to tady u ENDORY, a co vim tak ENDORA ma registratora na regzone.cz ne? Ale tam nemam pristup!!!!
Pokud jako vlastník domény nemáte přístup k administraci své domény, napište požadavek na <!-- e --><a href="mailto:info@stable.cz">info@stable.cz</a><!-- e -->
1. Murphyho zákon:
Stránky 1