Nejste přihlášeni
Stránky 1
Mám web http://www.beta-kroky.g6.cz
A občas mi na něm vyskočí hláška (viz http://beta-kroky.g6.cz/index.php?route … t/checkout)
Když dáte Objednat jako host a dáte Pokračovat:
<div ><div class="dulezite">Reklamu na tomto hostingu zajišťuje Business Factory - internetová reklama a pokročilý internetový marketing.</div></div>{"country_id":"56","name":"Czech Republic","iso_code_2":"CZ","iso_code_3":"CZE","address_format":"","postcode_required":"0","zone":[{"zone_id":"891","country_id":"56","name":"Jihomoravsk\u00fd","code":"B","status":"1"},{"zone_id":"890","country_id":"56","name":"Jiho\u010desk\u00fd","code":"C","status":"1"},{"zone_id":"892","country_id":"56","name":"Karlovarsk\u00fd","code":"K","status":"1"},{"zone_id":"893","country_id":"56","name":"Kr\u00e1lovehradeck\u00fd","code":"H","status":"1"},{"zone_id":"894","country_id":"56","name":"Libereck\u00fd","code":"L","status":"1"},{"zone_id":"895","country_id":"56","name":"Moravskoslezsk\u00fd","code":"T","status":"1"},{"zone_id":"896","country_id":"56","name":"Olomouck\u00fd","code":"M","status":"1"},{"zone_id":"897","country_id":"56","name":"Pardubick\u00fd","code":"E","status":"1"},{"zone_id":"898","country_id":"56","name":"Plze\u0148sk\u00fd","code":"P","status":"1"},{"zone_id":"899","country_id":"56","name":"Praha","code":"A","status":"1"},{"zone_id":"900","country_id":"56","name":"St\u0159edo\u010desk\u00fd","code":"S","status":"1"},{"zone_id":"901","country_id":"56","name":"Vyso\u010dina","code":"J","status":"1"},{"zone_id":"3970","country_id":"56","name":"Vyso\u010dina1","code":"1","status":"1"},{"zone_id":"902","country_id":"56","name":"Zl\u00ednsk\u00fd","code":"Z","status":"1"},{"zone_id":"889","country_id":"56","name":"\u00dasteck\u00fd","code":"U","status":"1"}],"status":"1"}
Nevíte čím to je
děkuji
Vkládaná reklama na Free programu.
Buď si musíte upravit kód (<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://podpora.endora.cz/viewtopic.php?f=23&t=5835">viewtopic.php?f=23&t=5835</a><!-- l -->) nebo zakoupit program Plus nebo Mega.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Dobrý den,
mám stejný problém. Chci využít hosting zdarma pro zkušební provoz systemu opencart, bouhužel to vyhazuje stejnou hlášku. Zkoušel jsem výše uvedené návody, ale nic nepomohlo. Jde o reklamu. Ta mi nevadí, chci rozhýbat systém. Šlo by reklamu zobrazovat jiným způsobem?
Zobrazovanie reklamy je pevne stanovené, tj buď sa nahradí slovo v texte odkazom, alebo sa vloží reklamná pätička. U niektorých CMS vzniká problém že pri požiadavku pomocou JAVA/AJAX je v odpovedi nielen požadovaný tvar odpovede ale i reklama, tým stránka vyhodnotí chybu v očakávanej odpovedi. Možnosti sú dve, prvá jednoduhšia je aktivácia PLUS/MEGA programu alebo tá druhá je úprava používaného CMS. Tj u všetkých súborov s ktorých idú odpovede do AJAXu zmeniť typ aby sa reklama nevkladala.
Neda sa mi vložiť žiadny obrazok, vyhodi nejaku chybu reklamy, ked budem mat hosting plateny nebude mi to robiť ?
Jaká chyba se Vám zobrazuje?
Pokud se chyba zobrazuje kvůli vkládané reklamě, tak v placeném hostingu byste s tím neměl mít problém.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Stránky 1