#1 2013-04-08 15:42:45

Nuke928
Člen
Místo: Praha

Re: Potřebuji radu, nelze spustit web

Dobrý den, jak už jste se jistě v názvu příspěvku dočetli, mám problém se zapínáním webu.. Proto to také píšu do kategorie "Problémy s administrací".. Tak k věci.. Včera jsem si vytvořil zadarmo doménu.. A psalo mi to že to bude do 45 minut zpřístupněno.. Jenže když teď zadám do prohlížeče adresu svého webu.. Napíše mi to že to neexistuje. Nastavil jsem si tam Wordpress a stále to nešlo.. Prosím poraďte mi.. Vážně nevím co dělám špatně

Doména - <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.czechgamerz.cz">www.czechgamerz.cz</a><!-- w -->

#2 2013-04-08 15:50:38

kksmirice
Endora rádce
Místo: Vrchovnice
Web

To že někdo potřebuje radu je zde na fóru celkem normální věc, jinak v by sem pravděpodobně uživatelé nepsali.
Zřejmě jste také malinko přehlédl pravidla pro přispívání. Přímo pod Vašim "výstižným" názvem tématu je cosi psáno červeně, zejména pak bod 3 je velice důležitý.

DOMÉNA?
Věštit neumíme a křišťálová koule mi nedovedla napovědět která z více než 56000 domén to je. Zkoušel jsem jich 60 domén a všechny fungují, bohužel mezi nimi nemusela být ta Vaše.

Není nutné příspěvky barevně označovat, každý z rádců se vždy zabývá všemi dotazy zde na fóru.

1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!

stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM

Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.

#3 2013-04-08 16:01:26

Nuke928
Člen

<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.czechgamerz.cz">www.czechgamerz.cz</a><!-- w --> Já potřebuji pouze poradit.. Vím že jsem tam název domény, které se problém týká nenapsal.. Prostě to hold někdy člověk podělá  smile No nic.. Poradíte mi ?? smile

#4 2013-04-08 16:06:38

kksmirice
Endora rádce
Web

Doména není zaregistrována u žádného registrátora, to samé platí pro Vaši druhou doménu na účtu.

Pokud jste doménu zakoupil, pak ještě nemusí být proveden převod peněz na účet registrátora a tedy registrátor neprovede registraci domény.

EDIT:
Stav Vašich objednávek je NEUHRAZENO

1. Murphyho zákon:

#5 2013-04-08 16:09:17

Nuke928
Člen

Já jsem si vytvořil doménu "zadarmo".. Nerozumím žádnému registrátorovy.. Co mám dělat aby byla moje doména v provozu? Musím něco platit?? Přece se to menuje freehosting.. Myslel jsem že bude i možnost "free" kterou jsem zvolil

#6 2013-04-08 16:13:23

kksmirice
Endora rádce
Web

Vy jste si včera objednal dvě domény 2.řádu (viz Fakturace v administračním rozhraní).
Domény 2.řádu nejsou zdarma, doménu si musíte koupit u některého z registrátorů domén. Hosting u těchto domén máte zdarma, nevybral jste si žádný z placených programů.

Pokud chcete zdarma hosting a doménu, musíte si na Vašem účtu založit doménu 3.řádu. Tato služba je zcela zdarma.

1. Murphyho zákon:

#7 2013-04-08 16:20:56

Nuke928
Člen

plesknu

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK