Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den,snažím se nainstalovat Prestashop 1.5.4. mam progam Plus.
Hází mi to hlášku :Your PHP sessions path is not writable - check with your hosting provider: /var/lib/php/session a bohužel nevím co s tím . Může mi někdo pomoci co nejsrozumitelněji. Díky
Môžete si skúsiť zmeniť ukladanie sessions do vami definovaného adresára, napríklad zápisom do .htaccess
php_value session.save_path /home/users/UZIVATEL/DOMENA/web/sessions - nezabudnite daný adresár tiež vytvoriť
Dobrý den. Mám uplně stejný problém. Mohl byste to prosím rozvést trochu více..jak na to?
Díky
... napríklad zápisom do .htaccess
php_value session.save_path /home/users/UZIVATEL/DOMENA/web/sessions - nezabudnite daný adresár tiež vytvoriť
Co více chcete rozvést? Vše již uvedl kolega.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
snadno ve složce /web
máte nebo založíte soubor .htaccess (ne htaccess.txt ani htaccess ale .htaccess)
a do něj dáte:
php_value session.save_path "/home/users/uzivatel-endory/vasedomena.cz/web/sessions"
a pak sessions vytvoříte složku do dané složky (v tomto případě /web)
toť vše
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Zdravim, uvedeny postup jsem skousel, ale stale nic :cry: Prosim o radu co dal. Diky moc
Vytvořil jste danou složku a změnil jste si v cestě položky uzivatel-endory na Vaše uživ. jméno a vasedomena.cz na Váš web?
Instalace PrestaShop by měla fungovat.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
jedná se o chybu v aktuální verzi Prestashopu
viz http://forge.prestashop.com/browse/PSCFV-8474
stačí upravit uvedené dva soubory dle prvního komentu
Stránky 1