Nejste přihlášeni
Stránky 1
ahoj
Už celý víkend zkouším různé wordpress pluginy na eshop, ale na žádném není ani 50% toho co potřebuju, tak jsem se rozhodl, že k tomu použiju jiný systém. A nějak to nejde
Wordpress je nainstalovaný tady:
http://www.teodorpravicky.eu
A PrestaShop tady:
http://www.teodorpravicky.eu/eshop
...akorát mi to při přihlášení do databáze vyhazuje chybu, jakože je zakázaný přístup:
Tak jsem vypnul ve wordpressu bulletproof security plugin a pořád je to stejné. Neblokuje to wordpress nějak?
Já bych chtěl mít stránky a Prestashop "pod jednou střechou", akorát pluginy pro wordpress jsou na nic, nedá se to nějak vyřešit?
Díky
Vše funguje, localhost nahraďte sql7.endora.cz:3312.
7 nahraďte Vašim serverem. Ve Vašem případě sql5.endora.cz:3310
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Už to jde, ale píše to:
Databázový server nebyl nalezen. Ověřte login, heslo a nastavení serveru (DbPDO)
Nemám žádný svůj server, tak tam dávám heslo z "databáze" v administraci endora.
Nevíte jak to mám udělat aby to šlo přes Endoru? Mám na té doméně MEGA program
Vše funguje, teď jsem jeden PrestaShop nainstaloval.
Založte si v administraci novou databázi (založení rychlé databáze) a zkopírujte údaje do PrestaShop instalace.
Kontaktujte nás | FAQ
Mě to pořád nejde
Zkusíte to u mě? Jenom jestli to funguje na mých stránkách a pak si údaje změním
Údaje k Vámi vytvořené databázi
Uživatel: aigid1365340361
Heslo: *******
Databáze: aigid1365340361
Hostitel: localhost
díky
Chybu máte v tom, že jako host uvádíte localhost, správně by měl být sql5.endora.cz:3310 ve Vašem případě.
Vaši instalaci jsem nainstaloval na svou zkušební databázi a instalace proběhla bez problému.
Instalaci můžete smazat a PrestaShop nainstalovat s těmito údaji, ale místo localhost pište sql5.endora.cz:3310 , jak jsem Vám už psal výše.
Nyní tedy máte PrestaShop nainstalovaný na mou databázi, takže si smažte instalaci a proveďte vlastní instalaci na požadovanou databázi se serverem, který jsem Vám napsal.
Kontaktujte nás | FAQ
WOW, takže to bude fungovat!
Měl jsem špatně zadaný server. Tak děkuju moc a já si s tím jdu hrát
Stránky 1