Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, co jsem udělal špatně, když mi nefunguje přesměrování domény friedmann.cz na Vaše servery? V administraci doménu již mám přidanou, index.html na FTP nahraný, ale když zadám svou doménu, tak se mi zobrazí pouze Vaše domovské stránky a dál nic.
A když zkouším postup bez své domény, tedy friedmann.cz.srv60.endora.cz, tak mi to pořád hlásí chybu 404, stránka nebyla nalezena.
Můžete se mi prosím poradit. Děkuju, Michael.
Doménu friedmann.cz nemáte směrovanou na servery Endora - směruje na servery web4u.cz
Proveďte u svého registrátora domény zmenu DNS podle návodu, po web4u je tam postup popsán.
Před přesměrováním můžete osbah své domény vidět na této adrese.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Tak přesměrování se nakonec povedlo rozchodit, fungovalo pár dní, ale teď se mi zase nezobrazují stránky. Vypadá to jako, když doména k ním není nasměrovaná ať zadám friedmann.cz s www i bez, tak se nic neděje. Přitom když dám ping tak to na server odkazuje. Co je zase prosím špatně? Jsem lajk a nevím jak to pořádně přes DNS nastavit, aby mé stránky fungovali a pak aby byly také přesměrovány z friedmann.cz na http://www.friedmann.cz.
Pak bych se chtěl zeptat kde mám ty změny DNS provádět? V administaci u Vás a nebo u svého poskytovatele domény Web4U?
Děkuju Michael.
Doména je směrovaná na Endora. Je funkční a stránky bez www se přesměrovávají na stránky s www.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Stránky 1