Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravim, chtěl bych znát váš názor na webové stránky <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.xplay-games.eu">www.xplay-games.eu</a><!-- w --> ...
Můžete psát co bych mohl zlepšit apd..
Děkuji
K webu ani není moc co dodat, akorát bych zacentroval text v patičce fóra na střed "Majitel webu, Martin Cvejn & Marty
Zákaz kopírování veškerého obsahu na webu!"
a trochu upravit panel na přihlášení.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Vycentrováno + u toho přihlášení změnim akorád to PRIHLASENIE na jinou barvu a jinej typ písma
Teď je to lepší, akorát u toho přihlášení není moc pěkné to, že je celé políčko černé a konec políčka bílé.
Nejlepší by bylo, kdyby mělo celé políčko stejnou barvu.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
To bílé místo tam vidím no..Ale nevím proč je to bílé
prapodivny hover efekt u menu
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Na mě musíš česky...zas těmdletěm názvům moc nehovím
tak si najedte na položku z hlavního menu... ten efekt uvidíte sám
změnil bych ho
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
soubor http://www.xplay-games.eu/themes/Sgaming/styles.css
ul#menu li a:hover
z
width: 82px;
na
width: 100px;
Změněno..I když nevidím žádný rozdíl
při najetí myší se už ta oblast toho tlačítka nezmenšuje, pouze text
kdyžtak zmente ještě font-size na 14px; u toho hover
Změněno...Akorád u toho Podpořte nás po najetí myšky se objeví tabulka ale písmo je mimo ni,,
Ten problém "tabulky" má na svědomí použitý obrázek v hover efektu. Změňte rozměry obrázku podle šířky prvku menu a bude po problému.
Dovolím si jen malou poznámku - vždy se mi "líbí" (myšleno ironicky) weby, když po přečtení patičky zjistím,
Majitel webu, Martin Cvejn & Marty
Zákaz kopírování veškerého obsahu na webu!
že CMS a šablonu vyrobili vlastníci webu a chrání nějakou nepodstatnou poznámkou obsah.
To se vážně všichni stydí za to, že použitý systém vymyslel někdo za ně a dal jej k dispozici volně pod GPL?
To, že je něco volně neznamená porušení obecné licence GPL.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Však já taky nikde nepíšu, že je to můj redakční system...Tudiž si to nepřivlastňuji
Ale dobře..mě to nijak nevadí jestli to tam je nebo neni..Nicméně přidal jsem to tam
Stránky 1