Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den, provozuji pod Wordpressem server <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.poutnik.cz">www.poutnik.cz</a><!-- w --> Na tento server by mělo vkládat příspěvky více lidí. Objevily se problémy s vkládáním obrázků. Já ze svého administrátorského účtu nemám žádné problémy, vše funguje tak, jak by asi mělo. Ale další lidé z účtu s právy redaktor s tím mají problém. Pokud provedou Media/Nahrát soubor tak soubor se nahraje, ale pokud ho pak chtějí vložit do příspěvku, tak v knihovně není (je prázdná). Pokusně jsem zjistil, že pokud jsem přihlášen jako redaktor, tak je tomu opravdu tak. Když se pak přihlásím jako administrátor, najdu tyto obrázky v knihovně a jako administrátor je mohu použít. Je třeba někde v nastavení Wordpresu nastavit jednotlivé knihovny medii pro redaktory? Díky moc předem za pomoc.
Dobrý den, opravdu se nenajde nikdo, kdo tuší co s tím? Pro upřesnění, jede to na Wordpress 3.5.1 CZ Někde jsem četl, že tyto problémy byly pozorovány při přechodu na 3.5 Je možné bez problému udělat downgrade? Díky za pomoc.
Stránky 1