#1 2013-03-25 13:32:55

zjarda
Člen

Re: Pořád mi to padá

Na doméně najdisaci.8u.cz mám nainstalované fórum phpBB3. Funguje už asi 3/4 roku. V posledních dnech se podstatně zvýšila návštěvnost, ale i tak to není nic velkého. Momentálně se tam pohybuje kolem 15-20 uživatel současně. Registrovaných je přes 200. Traffic mám 1909,3MB /5GB. Přesto to stále padá (už asi dvě hodiny). V nastavení fóra ani hostingu jsem nic nenašel.
Dnes jsem přešel na program PLUS, peníze jsem již odeslal, ale zatím se to neprojevilo, asi ještě nedošly. Doufal jsem, že se tím problém vyřeší.
Napadlo mne, jestli to nesouvisí s odstávkou, která ráno proběhla, ale to by si asi stěžovalo více uživatelů a předpokládám, že by někde viselo info.
Včera jsem zkoušel založit druhou doménu a hrál jsem si s možnostmi využití jiných redakčních systémů. Může to být tím?

Prosím o pomoc či radu.

#2 2013-03-25 13:58:32

zjarda
Člen

Ještě dodatek, už poněkolikáté mi endora ukazuje traffic 0/0 yikes

#3 2013-03-25 21:27:33

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně

Ak ste platbu vykonali prevodom tak tá môže trvať až 2 dni. Tj až po tejto dobe keď bude platba pripísaná na účet bude program PLUS aktivovaný.

Ako myslíte že to padá? Akú hlášku vykazuje váš prehliadač?

Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

#4 2013-03-26 09:58:37

zjarda
Člen

Teď už je to v pořádku, systém je zase stabilní, ale včera jsem se nemohl připojit na web, nebo když to šlo, byl systém pomalý. Stejné informace mi chodily od uživatelů fóra. Během odpoledne se to vrátilo do normálu.

Mně to v google chrome hlásilo něco neurčitého, už si přesně nepamatuji co a neuložil jsem si tu hlášku, ale jedna z uživatelek mi psala, že jí to hlásí toto:
Připojení k serveru <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.najdisaci.8u.cz">www.najdisaci.8u.cz</a><!-- w --> bylo přerušeno.
Zde je pár návrhů:
Znovu načíst tuto stránku později.
Zkontrolujte připojení k internetu. Restartujte všechny směrovače, modemy či jiná síťová zařízení, která používáte.
Povolte prohlížeč Google Chrome v nastavení brány firewall nebo antivirového softwaru. Pokud již povolen je, smažte jej ze seznamu a přidejte znovu.
Pokud používáte server proxy, zkontrolujte jeho nastavení nebo se obraťte na správce sítě a ověřte, zda server proxy funguje. Pokud se domníváte, že by server proxy neměl být používán, upravte příslušná nastavení: Přejděte do nabídky Chrome > Nastavení > Zobrazit rozšířená nastavení... > Změna nastavení proxy... > Nastavení sítě LAN a zrušte zaškrtnutí políčka Použít server proxy pro síť LAN.
Chyba 101(net::ERR_CONNECTION_RESET): Připojení bylo resetováno.

Pokud jde o tu změnu na program PLUS, před chvílí mi byla služba aktivována wink

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK