Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravím chtěl bych se zeptat jestli by nějak nešlo udělat aby se musela potvrzovat instalace redakčního systému v mém případě Wordpresu. V podstatě stejné jako když se mě třeba windows zeptá jestli chci něco smazat. Předešlo by se tím nechtěnému přeinstalování stávajícího obsahu. Jsem již nějaký roztržitý a bohužel se mi to stalo a pak z toho vznikají nepříjemné situace. Díky
Pravděpodobně máte na mysli předpřipravené instalace v administračním rozhraní, že?
Nedomnívám se, že je to nutné vzhledem k tomu, že musím provést minimálně dvě volby aby k tomu došlo.
První je otevření menu s aplikacemi a druhá je provedení instalace. Tedy 2x vědomě potvrzuji provedení akce. To je, dle mne, naprosto dostačující.
Navíc se v tomto případě provede záloha webu do samostatné složky a tím je mi umožněno vrátit se k původnímu obsahu na webu překopírováním dat na FTP domény z této zálohy.
Databáze zůstávají nedotčeny.
Nevidím v tom vůbec žádný problém i když se 2x "omylem" ukliknu k provedení dané akce.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Myslíte instalaci aplikací ve webadministraci? To nejde potvrdit, pokud kliknete na "Nainstalovat xx" už se spustí instalace a starý web, který byl nainstalován se uloží pod jménem backup jako záloha na FTP.
Pokaždé, kdyxž máte nahraný nějaký web a spustíte instalaci jiné aplikace, udělá se automaticky záloha dosavadního webu na FTP například se jménem zálohy web.backup.20130324124421
Ve webadministraci si můžete taky zálohovat databázi a celý web a potom požádat o obnovu.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Ok v pohodě. Díky za info
Stránky 1