Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravím měl bych takovou prozbičku jak mohu narvat svůj soubor sql na mysql co je skoro 11x větší než je požadovaný limit tady na endoře (Maximální velikost: 16MiB) :idea:
aha a nevíš jak to rozdělit???
Ako by si to chcel rozdeliť? Maximálna veľkosť databázy je 40MB a ty tvrdíš že tvoj export má viacej, to jedine že by si to dal jednu časť do jednej db, druhú do druhej a tak ďalej... a potom prerobiť systém aby čítal z Xtých databáz čo je podľa mňa blbosť. Ak má tvoja databáza väčšiu kapacitu ako 40MB odporúčam hľadať iný hosting ;o)
promiň špatně jsem to pochopil a hledat nevoý hosting nebudu za tento jsem vela spokojen a lepší už asi nenajdu jinak fakt dík za rady
nebo se domluvit s adminem kdyby zaplatil nějaky plusko ne? neni to tak drahe
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
asi jo admin je tu v poho tak snad mi to zvedne za +účet
Ja osobne mám PLUS na mojej doméne v podpise a databáza je stále len 40 MB
proto řikam domluvit treba aj na ukor nečeho treba 5GB ... kdyz uz je ta DB tak velka...
akorat teda to pak zalohovat...
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Velikost bohuzel navysit nelze. Taky bych se zamyslel jestli tam mate jen potrebne data a ne napr. nejake logy.
Stránky 1