Nejste přihlášeni
Stránky 1
Mám takový "menší" problém se svým webem http://www.lightning.mzf.cz. Dnes večer vše fungovalo v pořádku, odeslal sem článek. Jenže potom už jsme se nemohl do administrace znovu připojit a zobrazuje se mi jen bílá stránka bez obsahu. Samotný web přitom funguje. Nevíte, v čem je problém? Ve wordpressu jsem nic neaktualizoval.
Problém "bílé stránky" se tu občas objevil (možno vyhledat v historii fora). I já jsem ho na wordpressu kdysi měl. Bohužel si už nemohu vzpomenout, zda jsem něco napravoval, nebo zda to bylo na straně Endora serveru. A bohužel podruhé.. mám ten problen dnes znovu také na krupa.8u.cz Dokonce zajímavější: Bílá stránka je jen v některých partiích webu (např zobrazení kategoriií -- možná těch s více články) a některých partii WP Admin - např té titulní.. některé jiné se zobrazí OK. Po kontrole přes FTP jsem žádný problé ale nenašel... nebo špatně hledal.
Zkoušel jsem hledat víc na netu, a jedná si pravděpodobně o docela rozšířený problém. Bohužel, ani jedna z několika rad nepomohla. Většinou se jednalo o úpravy souborů ve FTP, jenže to pak nefungoval ani samotný web, takže jsem vše vrátil do přechozího stavu. Bílá stránka zůstává, těžko říct, čím to bude.
Stránky 1