Nejste přihlášeni
Stránky 1
Téma uzavřeno
Tento admin tam spamoval tak som mu napisal co tu spamujes a robis jak decko vynadal mi zo som jebnute decko a a stimto reasonom mi dal kick pridem na server niekam ma dal do steny a potom ma zabil a vsetky veci mi zobral som sa respawnol a zase ma tam dal.Som mu napisal nech mi veci vrati 2 krat zasebou a dal mi kick zato ze to je spam a protim o tam pisal aj 7 tich isty veci za sebou.Pridem na server a som mu povedal nech mi to vrati a ze ak nie tak sa pojdem stazovat zaco co mi furt robil a nadaval.Zase ma kickol pridem na server idem normalne hrat a potom ked budem koncit pojdem na forum sem to napisal hram cca 1 min a dostal som ban.Ziadam o vratenie veci presetrenie situacie a odobranie admin prav z dovodu tohto konania!
Nějak jsem nepochopil smysl Vašeho tématu.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Ze mi vynadal dal mi 3 kicky a ban a vsetky veci mi zmyzli zato ze som mu napisal ze spamuje a pritom spamoval a nebola to potreba admina ze nieco pisal ale o nieco prosil teda 7 krat pod seba PLS a protim ked som napisal ja 2 krat nieco zato mi dal kick a vynadal mi v tom kicku,ale hlavne vsetky veci mi zobral za nic!!!!!
toto je forum webhostingu endora, ne nejakeho minecraftu ci co to ma vubec byt (ani nevim)
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Stránky 1
Téma uzavřeno