Nejste přihlášeni
Stránky 1
Mám dosť velky problem s coppermine gallery.
Nainštalovala som si ju zhruba pred týždnom. Ešte v nedelu (20.6.2010) My fungovala správne , vytvorial som si kategorie,podkategorie... s tým , že to na druhý deň dokončím.
Avšak ked som sa chcela druhý den prihlásiť už mi hlasilo nespravne heslo. Tak som si ho chcela nechať poslať n mail , a tam mi vypísalo , že uživatel neexistuje. Čiže mi zo dňa na deň zmizol admin galérie.
Teraz neviem či je chyba u mňa , alebo v hostingu ale nikdy predtým sa mi niečo podobné nestalo a tak neviem ako to napraviť. :cry:
Bola by som vďačná za radu.
nejjednodušší by asi bylo přeinstalovat to, protože se mohla "nějak" poškodit databáze
počkej ještě ale na vyjádření zkušenějších:)
IT portál efacebook.cz, seo katalog webů
tiež som uvažovala nad reinštalovaním. len dufam , že sa to nestane znova :? .
A nedajú sa nejako kategorie a podkategorie zalohovať? Mam ich tam dosť a veru nechce sa mi to celé zakladať znova
S Coppermine Photo Gallery som robil ale už je tomu strašne dávno.
Zálohovať by to istotne išlo cez phpMyAdmin vytiahnutím daných tabuliek a následným importom do novej instancie Coppermine Photo Gallery.
Ja osobne pracujem z redakčným systémom Joomla a s komponentom Phoca Gallery.
Tak som sa rozhodla to jednoducho preinštalovať. Všetko som znovu nahrala , pre istotu vytvorila novu databazu , ale pri inštalaci mi nad strankou píše toto:
Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/users/tinnie/greys-central.4fan.cz/web/gallery/install.php on line 545
bojim sa že tam bude zasa nejaký problem , lebo neviem čo to odomňa chce.
Stránky 1