Nejste přihlášeni
Stránky 1
wow-addony.eu -php fusion
firefall.cz - wordpress !!
+
neda se mi ted prihlasit na foru na minecraft-cheats.eu s tim ze jsem se prihlasil mockrat se spatnym heslem ?! ale na strankach jsem tak 14 dni nebyl a ted jsem planoval udelat nejaky update ale muzu leda tak **** :evil:
Odstraňte z webů napadené (zavirované) soubory, aktualizujte na FTP PHP Fusion na nejnovější verzi.
Pak teprve požádejte o obnovení.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
aha a jak prosim poznam zavirovane soubory? protoze jsem hledal podle vaseho emailu a soubor který jste napsali jsem vubec nenalezl ten druhý web pro me není až tak důležitý jako tento
...
Vážený uživateli Endora.cz,
na vaší doméně firefall.cz byl zaznamenán škodlivý obsah a doména byla z toho důvodu odstavena.
Jestliže používáte některý z redakčních systémů (Wordpress, Joomla, Drupal atd. ) tak je v použité verzi pravděpodobně nějaka bezpečnostní chyba. Doporučujeme aktualizovat systém na nejnovější verzi včetně všech pluginů a rozšíření.
Další možností je že máte na svém PC nějaký spyware, který zpřístupnil Vaše heslo na ftp útočníkovi. Doporučujeme proto PC zkontrolovat aktualním antivirem a změnit všechna hesla.
Pro spuštění webu:
-odstraňte závadný obsah
-zajistěte aby se problém neopakoval
-napište na <!-- e --><a href="mailto:info@endora.cz">info@endora.cz</a><!-- e --> a web bude opět spuštěn.
Viz soubory:
/home/users/pleskac/firefall.cz/web/wp-admin pollG8r.php
viz: <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://podpora.endora.cz/viewtopic.php?f=30&t=7197#p41370">viewtopic.php?f=30&t=7197#p41370</a><!-- l -->
Zaměřte se na soubory, které mají datum vytvoření 20-22.2.2013 a také vykazují větší délku, soubory s nestandardními názvy.
1. Murphyho zákon:
odstranil jsem je uplne vsechny urcite ale stale je tu problem u fora kde kdyz se chci prihlasit za administratora tak mi to pise ze jsem se zkusil prihlasit hodnekrat a ze musim opsat captcha kod ktery ale ted nefunguje .. nevim proc predtim slo vsechno ... tohle mi to pise
Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfkc() should not be called statically in /home/users/pleskac/minecraft-cheats.eu/web/forum/includes/utf/utf_tools.php on line 1663 Strict Standards: Non-static method phpbb_captcha_factory::get_instance() should not be called statically in /home/users/pleskac/minecraft-cheats.eu/web/forum/includes/auth/auth_db.php on line 140 Strict Standards: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, non-static method phpbb_captcha_gd::get_instance() should not be called statically in /home/users/pleskac/minecraft-cheats.eu/web/forum/includes/captcha/captcha_factory.php on line 38 Strict Standards: Non-static method phpbb_captcha_factory::get_instance() should not be called statically in /home/users/pleskac/minecraft-cheats.eu/web/forum/includes/functions.php on line 3066 Strict Standards: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, non-static method phpbb_captcha_gd::get_instance() should not be called statically in /home/users/pleskac/minecraft-cheats.eu/web/forum/includes/captcha/captcha_factory.php on line 38
na radku 1663 je "\xF0\x9D\x9E\x9A" => "\xCE\xBB", [asi nejaka kombinace cisel pro captcha (netusim) ]
forum pravděpodobně neběží ve verzi 3.0.11 a je potřeba jeho aktualizace
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
preinstaloval jsem forum ale je nejaky zpusob jak zjistit heslo k puvodni databazi na endore?
dale jsem odstranil vsechny podivne vypadajici soubory z 22.2 a 21.2 a to na webech
endofnations.cz
firefall.cz
minecraft-cheats.eu
mmo-hry.cz
vydelavamdoma.cz
dale bych rad odstranil domeny 3.radu ty ale jsou odstavene a ani nejdou smazat ..(jsou smazane na ftp ale nejdou odstranit v přehledu domén)
! czechcraft.8u.cz !
! league-of-legends-cheaty.cekuj.net !
tato domena také nejde odstranit...
! wow-addony.eu !
jinak i po odstraneni VSECH podezdrelych souboru mi stale chodi emaily ze vydelavamdoma.cz a minecraft-cheats.eu
stále chodí emaily
a web firefall.cz je stále odstaven ?!
heslo není vázané na databázi ale na uživatele, takže stačí založit jiného uživatele a přiřadit mu práva používat vybranou databázi
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
preinstaloval jsem forum ale je nejaky zpusob jak zjistit heslo k puvodni databazi na endore?
dale jsem odstranil vsechny podivne vypadajici soubory z 22.2 a 21.2 a to na webech
endofnations.cz
firefall.cz
minecraft-cheats.eu
mmo-hry.cz
vydelavamdoma.cz
Na všech uvedených doménách se vykytuje škodlivý obsah a podezřelé soubory.
... ! czechcraft.8u.cz !
! league-of-legends-cheaty.cekuj.net ! ! wow-addony.eu ! ...
Jsem obnovil.
Heslo si můžete změnit v administračním rozhraní a poté opravit v daném webu v konfiguračním souboru.
1. Murphyho zákon:
a můžete mi napsat jaké ? protoze jediné soubory ktere byli zmeneny v rozmezi 20-23. unora jsou soubory index.php
edit: omg je to vsude znova ... nechapu !!a to uz nemam na zadne strance php-fusion
Například:
Doména endofnations.cz:
- wp-conf.php
- endofnations.cz /web /wp-includes/ index.php
Doména firefall.cz:
- index.php
Doména minecraft-cheats.eu:
- minecraft-cheats.eu /web /forum/ styles/ index.php
Doména mmo-hry.cz:
- wp-conf.php
Doména vydelavamdoma.cz:
- wp-conf.php
Samozřejmě nemám čas procházet celé weby a hledat všechny napadené soubory. To je jen výčet pro důvod odstavení.
1. Murphyho zákon:
vsechny soubory uz jsou smazane .. kouknete znovu prosim
endofnations.cz - index.php a další podezřelé soubory
minecraft-cheats.eu - forum /styles /subsilver2/index.php
mmo-hry.cz - index.php, /wp-admin /css/index.php
vydelavamdoma.cz - wp-includes /SimplePie /HTTP/index.php, web /wp-content /upgrade/index.php
Prosím, buďte při procházení souborů pečliví a trpěliví. Porovnejte si všechny soubory s originální instalací a rozdíly zjistíte.
Doménu firefall.cz jsem uvolnil.
1. Murphyho zákon:
prosim o kontrolu znovu pripadne napiste prosim s cim se daji zavirované soubory nalezt díky
minecraft-cheats.eu a endofnations.cz jsou ciste ty zbyle 2 udelam pozdeji ale prosim spustte zatim tyhle dve diky
tak prosím o uvolnění domén
vydelavamdoma.cz a mmo-hry.cz melo by to být čisté ale především mě zmátlo ze tady na fóru píšete že jsou tam napadené 2-4 soubory a já nasel na každém webu cca 20-30 souboru ..:D
Domény jsem uvolnil.
1. Murphyho zákon:
Stránky 1