Nejste přihlášeni
Stránky 1
#1045 Nepodařilo se přihlášení k MySQL serveru
Vyzkoušel jsem všechny kombinace loginů (heslo mám jednotné) a nefunguje.
Častá otázka, ale odpověď jsem zatím nenašel. Chybí mi na fóru návody...
Jak se mohu tedy dostat do phpMyAdmin?
Děkuji.
To vím
A potom vyskočí
#1045 Nepodařilo se přihlášení k MySQL serveru
Co mám tedy napsat do jména?
Vytvořil jsem si PHP Fusion odkazem...
Databáze má tedy totožný název jako uživatel, který se sám vytvořil.
Název je ,,fusion281010740". Po zadání hesla mi vyskočí ta hláška.
Si si istý že zadávaš správne heslo? Lebo pri rýchlo inštaláciach je heslo vygenerované a jediné miesto kde sa uloží je konfiguračný súbor daného CMS. Skús sa doň pozrieť či sedí. V prípade si môžeš heslo zmeniť u toho užívateľa ale tým znefunkčníš stránku, potom budeš musieť prepísať aj konfiguračný súbor.
Už jsem našel
Funkční, děkuji.
..ja mam tiez ten isty problem.. s prihlasenim sa do databazy.... + cez webadmin - databazy .. sa mi neda kliknut na nazov databazy:: nazov databazy je obycajny text, nie link...
..ja mam tiez ten isty problem.. s prihlasenim sa do databazy.... + cez webadmin - databazy .. sa mi neda kliknut na nazov databazy:: nazov databazy je obycajny text, nie link...
to preto lebo tieto databázy boli vytvorené cez aplikcácie vo webadmine, údaje nájdeš v danom CMS v konfiguračnom súbore na ftp
..uz to je vyriesene ...este raz dakujem za podporu...... a ak by niekto druhy niekedy hladal heslo do databazy na joomle...login je uvedeny vo webadmine:: uzivatele do databaze...a heslo je v konfiguracnom subore:: nazov_stranky/web/configuration.php --> $password
pzdrop napsal:..ja mam tiez ten isty problem.. s prihlasenim sa do databazy.... + cez webadmin - databazy .. sa mi neda kliknut na nazov databazy:: nazov databazy je obycajny text, nie link...
to preto lebo tieto databázy boli vytvorené cez aplikcácie vo webadmine, údaje nájdeš v danom CMS v konfiguračnom súbore na ftp
Také nemám jméno databáze jako "klikací odkaz" pro spuštění phpMyAdmin. Jak ho tedy spustím? Přes srv1.endora.cz/phpmyadmin/ (resp. srv2 a srv3) mi to hlásí neexistující stránku. A kde v Drupalu příp. najdu přístupové údaje, kdyby se ukázalo, že si je nepamatuji? Díky předem za pomoc.
Také nemám jméno databáze jako "klikací odkaz" pro spuštění phpMyAdmin. Jak ho tedy spustím? ...
V administrační rozhraní Endora v sekci Databáze naleznete odkaz na sql server. sqlX.endora.cz, kde X je číslo.
A kde v Drupalu příp. najdu přístupové údaje, kdyby se ukázalo, že si je nepamatuji? ...
Tyto údaje naleznete ve složce web/sites/default/settings.php v části $databases.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Stránky 1