Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den při pokusu o spuštění administrace se zobrazí toto
Fatal error: Call-time pass-by-reference has been removed in /home/users/semmira/poselsvetladada.maweb.eu/web/wp-content/plugins/yd-recent-images/inc/yd-widget-framework.inc.php on line 156
Prosím co s tím. Včera vše jelo bez problémů
na webu se mi zobrazuje toto a nenačte se
krbová kamna/Silný magnet na prodej/Kvalitnà a cenově dostupná správa nemovitosti od společnosti AGER/Poznejte krásy Šumavy - ubytovánà Šumava za skvělé ceny.
Fatal error: Call-time pass-by-reference has been removed in /home/users/semmira/poselsvetladada.maweb.eu/web/wp-content/plugins/yd-recent-images/inc/yd-widget-framework.inc.php on line 156
áno 3.5.1 verziu aktualizovaná už dávno, už pre spomínaným upgradom php tu na endore...i tak som ju preinštaloval..a nič
doména: frost-zone.eu
a mate i posledni verzi toho pluginu? ( http://wordpress.org/extend/plugins/download-monitor/ )
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
práve niečo skúšam ale nevypadá to nádejne , nie posledná verzia je chybná a to v tom že priamo sa nedá pridať odkaz do článku (skúšal som to na inej aj tejto doméne) , hláška na druhej doméne zmizla...a tiež nebola pri aktuálnej verzii 3.3.5.9 , ale tu je a netuším prečo do updatu php všetko šlo ako malo...
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
vyskúšam a dám vedieť...dneš už na to nemám náladu...
Jak mam něco zkoušet když se nedostanu do administrace
mam na endore 4 weby a nikde to nedělá jen u jediný
všude je nejnovější WP
veľká vďaka destroyer pomohlo mi to ..a funguje mi verzia 3.3.5.9 ....
teraz poradťe :arrow: semmire ktorá založila daný topic :!: :!: ešte raz díkk
nevim, jestli se nenajdou další chyby
radek 156
if( $_GET['do'] || $_POST['do'] ) $op->do_action( &$this );
změnit na
if( $_GET['do'] || $_POST['do'] ) $op->do_action( $this );
radek 597
if( $p["do"] == $name ) call_user_func( $action, &$this );
změnit na
if( $p["do"] == $name ) call_user_func( $action, $this );
Stránky 1