#1 2013-01-31 12:52:40

niemand
Člen

Re: niemand.cz

Dobrý den,

dnes mi přišel email, že se mi bude zrušena doména kvůli neaktivitě ... nevím jak si to mám vysvětlit protože na doménu chodím denně a nejen já. Mám doménu přesměrovanou na svůj domácí server tak možná proto se to nezapočítává.

Mno v každém případě si ji nemohu nechat zrušit, protože tam mám nastaveny DNS záznamy na svůj server jak již bylo zmíněno. Když mi přišel email chtěl jsem si alespoň zálohovat své DNS záznamy ale teď mi to píše "Editace DNS není možná, kontaktujte technickou podporu".

Můžete mi prosím poradit, co mám dělat abych nemusel z endory odejít a zakládat si DNS někde jinde?

Děkuji za odpověď

#2 2013-01-31 13:24:50

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně

Ak nesmeruje ani jedna subdoména na server Endory tak server neeviduje návštevnosť. U FREE programu je to v podmienkach, ak návštevnosť nebude viac ako 30 dní bude doména zmazaná. Preto odporúčam do budúcna si ponechať jednu subdoménu nasmerovanú na endoru a prípadne na ňu nastaviť cron aby sa načítaval nejaký súbor na nej.

Prípadne by mohlo stačiť pristupovať na http://niemand.cz.srv51.endora.cz/ - ale toto nezaručujem, nemám to odskúšané.

Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

#3 2013-01-31 13:33:55

niemand
Člen

Tak jsem to zkusil ale klik se nezapočítává  sad

#4 2013-02-01 13:50:43

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně

Návštevnosť v štatistikách nieje vidieť okamžite, ale až druhým dňom.

Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK