Nejste přihlášeni
Mám mimo Endoru registrovanou doménu webrestaurant.eu. Rád bych na ní přesměroval svou doménu 3 řádku s programem plus na Endoře. Zaslal jsem data DNS, nastavili je a objevuje se stránka, že endora nedodala data. Kde může být problém?
Jak je to dlouho? Pokud jste vše provedl správně, tak změna DNS může trvat až 24 hodin.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
asi 3 hodiny. Stránky Endory se zobrazuje, prositrana vše nastavila. Myslíte, že to bude trvat ještě na Endoře?
Díky.
Ano, změna DNS za 3 hodiny se nemusí projevit zcela všude, tak musíte vyčkat, než vám vše půjde, pokud je to doména webrestaurant.eu, tak mně se načte, akorát je tam napsáno, že jste nedodal obsah.
Kontaktujte nás | FAQ
já jsem tam nechal nastavit dns z webrestaurant.8u.cz To by mělo jít aspon doufám. Na doméně arzo.eu to prošlo.
Na doméne webrestaurant.eu máte nastavené DNS spoločnosti Ignum.cz
Doména síce smeruje na server Endory, ale nemáte ju pridanú vo webadmin.endora.cz - je nutné k nej založiť webhosting, následne je nutné na FTP nahrať požadovaný obsah ktorý chcete aby sa na doméne zobrazoval.
Znamená to, že mám založit na Endořa.cz webrestaurant.eu?
Máte jen doménu, u Endora.cz si musíte vytvořit webhosting k té doméně.
Kontaktujte nás | FAQ
Měl jsem zato že se že se to z domény ignum automaticky přesměruje na webhosting webrestaurant.8u.cz když jsem tam dal dns tohoto. Když jsem chtěl založit webhosting na Endora.cz se stejným názvem jak je doména (webrestaurant.eu) tak to samozřejmě již nejde.
Ne, je to jen doména nikoli webhosting, pokud vše přesměrujete na Endora.cz, tak budete mít domény na Endora.cz, ale bez webhostingu, proto je nutno jej vytvořit k doméně.
Kontaktujte nás | FAQ
To mi bohužel nejde. Můžete mi to prosím udělat? Potřebuji mít wordpress na tuto doménu. Omlouvám se, jsem laik. Dělal jsem takto z forpsi domnu arzo.eu a to proběhlo bez problémů, nyní nevím, so s tím.
Doménu webrestaurant.eu už vidím převedenou na Endora.cz, musíte si ji přidat do systému, přihlásíte se do administrace endora.cz, vyberete PŘIDAT DOMÉNU DO SYSTÉMU-Založit doménu 2. řádu, vložíte Vaši již registrovanou doménu webrestaurant.eu, vyberete si program a kliknete na Založit, tak ji přidáte do systému, pak si jen ve Vaši uživatelské administraci u domény zvolíte aplikace, vyberete si Wordpress a během několika vteřin se vám nainstaluje.
Kontaktujte nás | FAQ