Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravím, takže jestli tomu rozumím dobře k přesunu je potřeba mít zde registrovanou novou doménu (<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.xxxx.cz">www.xxxx.cz</a><!-- w -->) na kterou se bude program PLUS přesouvat spolu se všemi daty ze starého webu (<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.yyyy.cz">www.yyyy.cz</a><!-- w -->) ?
Po přesunu následně mohu bez problémů doménu zrušit?
Díky za odpověď
Nějak mi unikají souvislosti Vašeho dotazu. Trošku konkrétností by vůbec neškodilo.
Pokud jsem Vás správně pochopil, máte na Endora účtu doménu (neuvádíte jakou) a k ní zakoupen program Plus a chcete si vytvořit novou doménu (opět neuvádíte kterého řádu) a na ni převést program Plus.
1. Převod programu:
- Program Plus (Mega) je vázaný na doménu ke které byl zakoupen.
- Jeho přesun je možný pouze výměnou za zkrácení jeho platnosti o dva měsíce.
2. Přesun dat z domény na doménu:
- pro přesun dat z domény na doménu je v administraci účtu na Endora umožněna výběrem volby "Ostatní" v řádku domény ze které chcete data kopírovat. Po výběru cílové domény je proces zahájen. Pokud to daný systém vyžaduje, je nutné i provedení změn v databázi.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Omlouvám se...
Chtěl bych program PLUS a s ním všechna data přesunout z domény http://www.lionsecurity.cz na ještě neregistrovanou doménu http://www.jtb-security.cz.
Registraci provedu v nejbližších dnech.
Viz předchozí odpověď.
Co se "starou" doménou provedete je na Vás. Platnost domény (expirace) vyprší 19.9.2013.
1. Murphyho zákon:
A žádost o přesunutí mám nejlépe směřovat na emailovou adresu - <!-- e --><a href="mailto:info@endora.cz">info@endora.cz</a><!-- e --> ?
Ano, s uvedením z které domény na kterou a také připojit souhlas se zkrácením doby platnosti programu Plus o dva měsíce. To proto, aby admin věděl, že jste plně seznámen s podmínkami přenosu na jinou doménu.
Samozřejmě, že doména již musí existovat - být zaplacená a platná, a také ji musíte mít ve svém účtu.
1. Murphyho zákon:
Super, děkuji za odpovědi.
Program PLUS je možné presunúť pomocou webadminu, nemusíte kontaktovať podporu na mailu, odkážeme vás na webadmin. Program PLUS je možné presunúť len v prípade že je doména na ktorú chcete program presunúť založená vo vašom konte. Ak ju ešte nemáte registrovanú je zbytočné na ňu prevádzať program PLUS.
Takže doména registrována, zaplacena, data ze staré zkopírovány a jak teď přesunout program PLUS pomocí webadminu ?
Přesun programu provedete v řádku domény, ke které je program Plus aktivován, volbou pod položkou Plus a výběrem domény, na kterou chcete program přesunout.
1. Murphyho zákon:
Vše funkční, děkuji.
Pak je vše v pořádku.
Omlouvám se za mystifikaci s odesláním e-mailu na adresu admina. Každý se stále učíme...
1. Murphyho zákon:
Dobrý den, asi jsem méně chápavý :? , ale nemohu přijít na to, kde ve webadminu program přesunout. Mám založeny 3 domény a na jedné mám program plus. Chtěl bych ho přesunout na jinou. Najedu tedy na seznam domén a kliknu ve sloupečku plus u domény s aktivovaným programem na ikonku dolaru. Otevře se mi nabídka k přechodu na program Mega. Poradíte mi, kde dělám chybu :idea: ? Děkuji mnohokrát.
Aktualne neni funkce dostupna. Napiste prosim na <!-- e --><a href="mailto:info@endora.cz">info@endora.cz</a><!-- e -->
Tak jsem rád, že nejsem tak tupej Děkuji za info.
Chtěl bych vám takto veřejně poděkovat, vše bylo hotové do tří minut od podání žádosti. Super služby
Stránky 1