Nejste přihlášeni
Stránky 1
Téma uzavřeno
Zdravím. Mám aktivní program plus, reklamní pata je pryč, ale v textu se mi stále zobrazují odkazy "kontextové" reklamy viz http://petralacinova.com/?page_id=164 a další.
Linux is like a wigwam. No Windows, no Gates and Apache inside!
Program Plus ještě aktivní nemáte, stane se tak po připsání platby na náš účet (to může několik dnů trvat).
Zkontrolovat si to můžete ve WebAdminu menu Fakturace.
Je uhrazeno a na účtě už platbu máte. Posílal jsem to ze stejné banky jako máte vy. Připsání probíhá okamžitě
podle administrace plus aktivní není, ale peníze už na účtu máte
Úhrada bývá provedena první pracovní den, tedy t.j. dnes. Po té následuje spárování platby dle fakturačních údajů k příslušnému účtu a to je zpravidla následující pracovní den ráno (vždy až dorazí platby z předchozího dne). Vše je zpracováno systémem, protože pokud by to měl hlídat člověk, nedělal by admin nic jiného než přiřazovat platby a na svou další práci by mu nezbýval čas.
Mějte, prosím, strpení a jistě zítra již vše bude nastaveno.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
hm, měl jsem si připlatit a nechat to u wedosu, tam nemají systém na kliku... platby které jsou připsány na účet jsou okamžitě spárovány.
Do účetnictví Endora nemám přístup a proto tam je slovo zpravidla. Tento systém běžně používají všechny společnosti, které vystavují faktury na platby.
Osobní poznámka:
pokud já něco kdekoliv kupuji, předpokládám také se zdržením v bance, zpracováním u objednatele, atd... Domnívám se, že jeden den nehraje tak velkou roli. Také mohou nastat nepředvítatelné okolnosti, které neovlivním ani já a ani objednatel, i s tím však musím být smířen.
Snahou společnosti je poskytování kvalitních služeb zákazníkům, ovšem ne na úkor kvantity.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Jsem zhýčkaný kvalitami konkurence, zapomněl jsem, že žijeme stále v době kamenné. O nic nejde. Počkám.
Sláva. Vyřešeno
No, očekával jsem, že to je stejně i u převodu na účet když vám peníze dorazí okamžitě.
No, očekával jsem, že to je stejně i u převodu na účet když vám peníze dorazí okamžitě.
ešte som sa nestretol zo spoločnosťou ktorá by na banku posielala dotazy každú minútu alebo i častejšie, aby zisťovala pripísanie financií na účet, prevažne je to raz denne alebo i častejšie v závislosti od množstva platieb počas dňa
Zato má spousta společností účetnictví napojené přímo na banku Světe div se, je to úplně standartní služba
Stránky 1
Téma uzavřeno