Nejste přihlášeni
Stránky 1
Mohl bych poprosít jak mají být správně MX záznamy pro přesměrování e-mailu ? Chtěl jsem původně Gapps, ale nakonec ne, takže google záznamy jsem smazal a nejsem si jistý jak je to správně pro funkční přesměrování...
Popř. prosím o kontrolu. (machalicky.com)
Děkuji
Doplnil som i druhý. Ten čo ste tam mali bol správne, tj: mail.endora.cz a mx.endoraland.com
Mnohokrát děkuji. Nicméně přesměrování stále nefunguje(ani pár dní po zapsání záznamů). Čím by to ještě mohlo být?
Dobrý den,
mám stejný problém: Potřebuji přesměrovat maily na nastavenou mailovou adresu v administraci domény. Ačkoliv to je nastavené, maily se ztrácejí a přitom ani nepřijde upozornění o nedoručení. Potřeboval bych to co nejdříve zprovoznit.
Jedná se o doménu masazeedita.cz
děkuji
Stránky nemáte funkční (mimo provoz) a pokud jsem Vás správně pochopil, toto můžete provést v administračním rozhraní.
Přehled domén -> v řádku domény volba Ostatní -> Nastavení přesměrování e-mailu - zadáte e-mailovou adresu pro danou doménu -> nastavit.
Pokud máte uvedené pole prázdné, pak není kam doručovat.
Pak můžete využít e-mailů ve tvaru <!-- e --><a href="mailto:neco@masazeedita.cz">neco@masazeedita.cz</a><!-- e -->
MX záznamy u domény máte směrovány na Endoru.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Pokud se můžete podívat do nastavení DNS a přeposílání mailu dané domény v administraci, tak se přesvědčíte, že vše mám nastavené, jak by mělo být:
MX na mail.endora.cz a mx.endoraland.com a v možnosti "Různé" mám nastaveno přeposílání mailu na <!-- e --><a href="mailto:pe.havel@gmail.com">pe.havel@gmail.com</a><!-- e -->. Přesto služba přeposílání nefunguje. (To že na stránkách mám napsáno, že něco není funkční neznamená, že nefungují MX záznamy atd ...)
Děkuji za pomoc
Zatím sem si změnil MX na jinej mail, abych nepřišel o maily, které mi mají dojít. Ale chtělo by to do budoucna vyřešit.
Přesměrování na e-maily u poskytovatele seznam.cz je plně funkční.
Zkuste se dotázat u svého poskytovatele e-mailových služeb, zda nemá blokované adresy ze serveru Endora.
Vím, že v minulosti byly problémy s centrum.cz a jinými.
1. Murphyho zákon:
Zkusím to předělat. Měl jsem to na Google mail. (Ve spamu sem však nic nenašel)
Také na zoho. Mimochodem tam Vám e-maliy dorazí?
Pokud máte e-mailový účet na seznam.cz nastavte přesměrování u domény na tento e-mailový účet a samozřejmě změňte MX záznamy na Endora
EDIT:
doručení na centrum.cz je také plně funkční - nyní testováno.
1. Murphyho zákon:
Stránky 1