Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravim, chtěl bych slyšet váš názor jaký si myslíte, že je nejlepší program na připojení do FTP...
Fillezila
Total Comander
WinSCP
Případně další dopište
Osobně mám nejraději FilleZilu. Lidi často obhajují TC, ale přijde mi to jako hrozně hrozný program...
Nejnovější článek: www.zeminem.cz ...
Černé díry jsou místa, kde Bůh dělil nulou...
Endora plugin!
Jestli je verze total commanderu na FTP přehledově stejná, jako tak určená pro prohlížení PC, tak bych zvolil určitě total commander.
castleofhealth.eu - web vytvořený se záměrem šířit znalosti o zdravé stravě po Evropě přehlednou a zajímavou formu a spolu s jednoduchými recepty
Je v podstatě jedno jakého FTP klienta zvolíte.
Musíte si však vybrat takový, který Vám bude vyhovovat a který budete umět bezpečně ovládat.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Jestli je verze total commanderu na FTP přehledově stejná, jako tak určená pro prohlížení PC, tak bych zvolil určitě total commander.
Ne, je to pořád jedna a ta samá verze. Asi není moc přehledný, když nevíte, že má tuto funkci...
Ještě sem přihodím jednu pokročilou záležitost, která je lepší než jakýkoliv FTP program a přitom dělá v základu to samé... https://github.com/dg/ftp-deployment
Nejnovější článek: www.zeminem.cz ...
Černé díry jsou místa, kde Bůh dělil nulou...
Endora plugin!
ja používál odjakživa TC(od verze 5 kdy se jmenoval windows commander jestli se dobre pamatuju), firezillu sem používal jednu dobu když sem na endoru uploadoval tisíce souborů (měla výhodu, že se dokázala sama připojit bez otravneho dialogu jestli se chci připojit)
jinak abych neměl 2 programy jsem zůstal u TC (sice lehce customizovany, ale je to stále on)
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
karlos99 napsal:Jestli je verze total commanderu na FTP přehledově stejná, jako tak určená pro prohlížení PC, tak bych zvolil určitě total commander.
Ne, je to pořád jedna a ta samá verze. Asi není moc přehledný, když nevíte, že má tuto funkci...
Ještě sem přihodím jednu pokročilou záležitost, která je lepší než jakýkoliv FTP program a přitom dělá v základu to samé... https://github.com/dg/ftp-deployment
Tu funkci nejspíše neznám kvůli její nepotřebnosti. Samotný program ale opravdu přehledný je, už tím, že umožňuje mít otevřené dvě složky krásně i se soubory naráz vedle sebe a nemusím překlikávat nezměrné množství oken. Také se mi líbí názorné ikonku, z nichž řadu jsem nikdy nepoužil.
castleofhealth.eu - web vytvořený se záměrem šířit znalosti o zdravé stravě po Evropě přehlednou a zajímavou formu a spolu s jednoduchými recepty
No já používám WinSCP, a zatím mě nijak nezklamal
Na TC je hrozný odklikávat toto (snad každý zná, šéf firmy nás určitě proklíná)
BTW: Filezilla určitě, jsem s ní spokojený :]
Stránky 1