Nejste přihlášeni
Stránky 1
Chtěl bych porosit o vaši kritiku
Vím. že nemáte rádi gaming portály, ale když vezmete jen tu grafiku...
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.xplay-games.eu">www.xplay-games.eu</a><!-- w -->
web je povedený, jen bych dole pozadí prodloužil a kopyrajt posunul alespoň o 1,5mm doleva.
castleofhealth.eu - web vytvořený se záměrem šířit znalosti o zdravé stravě po Evropě přehlednou a zajímavou formu a spolu s jednoduchými recepty
Oba dva texty jsem hodil do prostřed, ale u toho obrázku bohuižel nevím jak to protáhnout
body {
background-attachment: fixed;
}
tenhle atribut pridej k body
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Myslíš v theme.php ?
asi sem
xplay-games.eu/themes/ada/styles.css
(asi, protože jsem se vzbudil právě teď )
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Ty texty jsou už hezčí, nicméně tím prodloužením obrázku jsem měl na mysli, že bude zasahovat větší kousek pod obsah. Ta reklama a ani né milimetr pod ní je černá linka, to je to, jež se mi nelíbilo. Jinak jak už jsem říkal, opravdu pěkný web.
castleofhealth.eu - web vytvořený se záměrem šířit znalosti o zdravé stravě po Evropě přehlednou a zajímavou formu a spolu s jednoduchými recepty
Díky, však nyní už je pozadí v pořádku
karlos99 měl na mysli nulový spodní okraj tabulky.
Footer bych rozdělil, vpravo (Copyrigh DJgollum) a vlevo (Copyright PHP Fusion) a na další řádek tabulky vložit reklamu aby tak nesvítila v patičce.
Odsadit spodní okraj stránky od celého okraje prohlížeče (margin-bottom, nebo padding-bottom).
Mne zase ruší ten ošklivý hover při najetí na menu, kdy se pohybuje celý další obsah stránky.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
kdyuž se kritizuje to horní menu, nelíbí se mi tam ty šipky, protože to není vysouvací menu
jinak tu reklamu bych (pokud si až moc línej ) alespoň hodil nad footer (kdyby se ti nechtělo dělat to přidávání)
zajímavá poznámka nakonec: v IE9 hover nad menu neposouvá stránku
Footer bych rozdělil, vpravo (Copyrigh DJgollum) a vlevo (Copyright PHP Fusion) a na další řádek tabulky vložit reklamu .
Pokud jste to měl namysli takto, tak jsem to udělal
Dále jsem upravil menu podle vašich požadávků
Nejsou to požadavky. Je to Vaše stránka a Vy rozhodnete o tom jak bude vypadat...
Nicméně patičku tak jak máte ve zdrojovém kódu bych upravil:
místo:
<table width='965' cellspacing='0' cellpadding='0' class='footer center'>
<tr>
<td>Powered by <a href='http://www.php-fusion.co.uk/'>PHP-Fusion</a></td>
<td style='text-align:right;'>Copyright © 2012 by DJgollum</br><endora></td>
</tr></table>
bych použil:
<table width='965' cellspacing='0' cellpadding='0' class='footer center'>
<tr style='text-align:center;'>
<td width='250'>Powered by <a href='http://www.php-fusion.co.uk/'>PHP-Fusion</a></td>
<td> </td>
<td width='250'>Copyright © 2012 by DJgollum</td>
</tr>
<tr style='text-align:center;'>
<td colspan='3'><endora></td>
</tr>
</table>
<p> </p>
V administraci pak vypněte centrování reklamy - to je zabezpečeno v tabulce. Tag <center> je deprecated.
Poslední tag <p> </p> zabezpečí odsazení spodního okraje.
1. Murphyho zákon:
Ted jsem to celý zkazil místo toho, co jste mi napsal jsem tam dal...to co by jste tam dal vy a píše to
Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home/users/ruberninja1/xplay-games.eu/web/themes/ada/theme.php on line 55
co je na řádku 55 uvedeného souboru?
nebo mi jej zašlete na e-mail.
1. Murphyho zákon:
Nelze jen tak vkládat html syntaxi do php kódu.
Buď musíte php kód ukončit (?>) a pak znovu zavést (<?php) nebo html kód vložit jako echo "..."; do kódu.
1. Murphyho zákon:
V administraci pak vypněte centrování reklamy - to je zabezpečeno v tabulce. Tag <center> je deprecated.
Poslední tag <p> </p> zabezpečí odsazení spodního okraje.
Vypnuto...
už to vypadá mnohem lépe
Ještě by to chtělo jiné pozadí Todle je takové divné....Ale nic mě nenapadá...
Nějaké nápady ?
No přeci jenom jsem to udělal trošku jinak...Myslíte, že je to pěkné ? Popř. Co upravit
Stránky 1