Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den, 18.12. jsem si zaplatila domenu a 24 mesicu hosting poslala jsem peníze přez účet ještě ten den večer (zapoměla jsem dat do nejakeho toho "oddělení" endora .cz) a web bych potřebovala rozjet (mam ho jako darek k vanocum.. Tak se chci zeptat a zaroven poprosit jestli by to bylo možné. Můj var.symbol je 12057285. Děkuji za odpověď.
EDIT: aha ted jsem zjistila že jsem omylem zadala var symbol 12057295 ! je to částka 642,-
Problém je ve dvou rovinách.
1) Pokud je již platba na bankovních účtech Endory nebo společnosti stable s.r.o. který Endoru provozuje, tak to admin či jeho kolegové můžou dohledat, když napíšeš číslo svého účtu ze ktérého jsi platbu posílala nebo adresu kterou jsi napsala na složenku jako odesilatele.
2) pokud ještě platba nepřišla na účet a je někde "mezi" bankami, tak se obávám, že budeš muset počkat do "mezisvátků", protože banky o dnech pracovního klidu" nehákují, což mě v dnešní době připadá jako "brzda ekonomiky" a "šikana klientů".
[size=100:rzwvk57b]Michal Kolesa 28 let, Invalidní důchodce ,Vyučen: elektrikář - silnoproud, Maturita: Strojírenství, Zájmy: Technika (strojírenství, elektrotechnika)
Už je to vyřešeno. Moc díky a přeji hezké svátky.
Stránky 1