Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravím,
měl bych dotaz - cca před hodinou jsem si převedl na Endoru doménu http://www.georgeweb.cz - nainstaloval si WP - při přihlášení v přehledu domén je vše v pořádku, ale ani stránka ani admin rozhraní zatím nenaskočilo
díky za pomoc Jirka
Mě se wp normálně zobrazí. Vypněte a zapněte prohlížeč popř. smažete dočasnou pamět internetového prohlížeče.
www.netbrana.cz - bezplatný poptávkový systém a katalog firem
Zdravím,
tak v tom případě je to záhada hlavolamu - udělal jsem vše - smazal dočasnou pamět v pc - dokonce zkusil i restart a výsledek viz foto - zkrátka důkaz místo slibů:-) Jirka[attachment=0:11hwv024]<!-- ia0 -->a1.png<!-- ia0 -->[/attachment:11hwv024]
Přesun domény může trvat i několik hodin, a může stát že se chvíli bude zobrazovat starý obsah (tedy sdělení kvapem) a chvíli nový obsah (tedy wp na endora.cz). Já nyní vidím wordpress.
viz.: http://www.netbrana.cz/screen.png
www.netbrana.cz - bezplatný poptávkový systém a katalog firem
Zmena DNS trva az 24h. Staci si precist FAQ nebo toto forum
Zdravím,
já bych si taky netroufal tvrdit že přesun musí být hned jen je mi divné, že už více jak hodinu mám v přehledu domém na administraci Endory tento web komplet včetně nainstalovaného WP a navíc jak píše kolega on už pokud najede na moji doménu má klasicky stránku s WP a já už zkoušel od restartu,výmazu paměti až po modlení vše a zatím marně - ale jak říkám nic se neděje - prý kdo si počká .... :-) Každopádně díky za pomoc s pozdravem Jirka
si to testnete na jinem browseru, mně jde ten web taky
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Zkrátka nechápu kde může být zakopanej pes - už jsem vyzkoušel vše a ani ted stále nic - pořád mě místo stránky svítí na monitoru jen kde je doména registrovaná stejně jako ráno - zkusím to zrušit a nahodit celý znova jinak už fakt nevím.
Problém definitivně vyřešen po třetí přeinstalaci avšak záhada trvá :-) díky J.
Problem je jen v tom ze neumite pockat. Jak sem psal zmena dns trva az 24h a u kazdeho se projevi v JINY cas.
Stránky 1