Nejste přihlášeni
Stránky 1
Téma uzavřeno
Přeji dobrý podvečer,
Mám účet s MojeID zde na edoře ověřenou PINem 3.
Dlouhé měsíce jsem přemýšlel o názvu domeny, aby byla, prostě dobrá (mám free).
Tak jsem si jí založil, a počítál jsem stím, že budu mít tý bonusy i na druhý doméně v jednom ověřeným účtu.
Prostor pro web je 3GB to je v pořádku, ale traffic mám místo 9GB, 5GB. Na první založený doméně těch 9GB mám, a chtěl by sem těch 9GB trafficu dát na tu druhou doménu, protože tu první chci smazat, a mít aktuální tu druhou.
Šlo by to udělat, když už mám ten bonus? byl bych moc rád
Předem děkuji
Účet: mlukes
MojeID: czlukes
Prosba o zvýšení toho trafficu na doméně: gp.4fan.cz
Nieje to možné. Doménu gp.4fan.cz ste si pridali až po spárovaní (pridaná doména 16.12.2012, spárovanie s mojeID 29.11.2012). Navýšenie sa týka len domén ktoré ste v konte mali pred tým ako ste si spárovali účet s mojeID. Tj ak je FTP navýšené i na tejto doméne, tak je to chyba v systéme. Mali by ste tam mať bežných 2GB.
Počkat.. na MojeID zde https://webadmin.endora.cz/mojeid-zmeny se píše, že když si založím domenu na takovem účtu tz. mlukes spárován s MojeID, tak ke každé doméně dostanu +1GB k prostoru a +3GB měsíčnímu trafficu. Tz. že správně by jsem měl mít tedy 8GB trafficu na druhé doméně a mám jen 5GB.
A platí to do 31.12.2012 - Cituji: Navýšení bude aktivováno jen pro účty spojené s mojeID do 31.12.2012. účet používaný na službě Endora.cz s novým nebo stávajícím účtem mojeID, dostanou ke každé doméně na takovém účtu +1GB k prostoru a +3GB měsíčnímu trafficu.
Tiež tam je napísané Tyto bonusy jsou platné do změny hostingového programu či zrušení domény. Získáte je automaticky [size=150:3bth2klp]ihned po spárování účtu s účtem mojeID. - tj pri spárovaní, nie neskôr. Doména bola pridaná po spárovaní, tým nemá nárok na zvýšenie.
A když si založím nový účet a spáruju ho s MOJEID šlo by to? ale to by jsem si musel založit nový účet s mojeid jaj :?
vyjimecne navyseno
Já chci taky "odměnu" za mojeID, který se mi MOC "nezamlouvá" :oops: :oops: :oops: :oops:
image bluray-disku se scénami z filmů kde PLAVALA Pamela Denise Anderson v fullHD 1080p (3D být nemusí mám oční vadu a můj mozek to nezpracuje), ale NATIVNÍM rozlišení přímo z KAMER a NE upscalink z VHS a DVD. :idea: :idea: :idea:
[size=100:rzwvk57b]Michal Kolesa 28 let, Invalidní důchodce ,Vyučen: elektrikář - silnoproud, Maturita: Strojírenství, Zájmy: Technika (strojírenství, elektrotechnika)
Děkuji moc adminovi, za navýšení
Pro moderátora JF: Právě že nestojí já jsem chtěl mít právě jen tu jednu doménu, a tu provozovat. Můžete lock
Stránky 1
Téma uzavřeno