Nejste přihlášeni
Reklama na webu Vám vydělává. Je to jen jiná forma placení.
[size=100:rzwvk57b]Michal Kolesa 28 let, Invalidní důchodce ,Vyučen: elektrikář - silnoproud, Maturita: Strojírenství, Zájmy: Technika (strojírenství, elektrotechnika)
Reklamní patička mi nevadí, klidně bych překousl i kdyby byla větší. Už jsem to několikrát zde navrhoval.
Jeden hosting má reklamu nahoře i dole.
Je to jen jiná forma placení, se kterou SOUHLASÍM
[size=100:rzwvk57b]Michal Kolesa 28 let, Invalidní důchodce ,Vyučen: elektrikář - silnoproud, Maturita: Strojírenství, Zájmy: Technika (strojírenství, elektrotechnika)
Je potreba na 3. level. Na pouzivani Endora.cz vam staci 1. level. Tj diskuze je bezpredmetna.
Pro ucast v soutezi je potreba 2. level. Tj i tam je to bezpredmetne
CHYBA
pro Endora je nutný 1. level - e-amil
2. level - telefon
3. level - adresa (NUTNÁ JEN PRO SOUTĚŽ)
Nemáte pravdu:
level1 -> ověření PIN1 + PIN2 (e-mail a telefon)
level2 -> ověření PIN3 (adresa uživatele)
level3 -> validace účtu
Jak bylo popsáno adminem. Pro používání na Endora.cz Vám stačí level1 (e-mail a telefon).
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Já myslel levely na Endoře.
Jinak, co když mám ověření přes validaci a PIN3 jsem nezadával, taky jsem v soutěži?
Já myslel levely na Endoře.
Já také.
Je to i uvedeno po přihlášení se do administrace najetím myší nad položku mojeid, pod Vašim uživatelským jménem.
"MojeID ověřeno: levelX", po zadání pouze PIN1 a PIN2 se objeví "MojeID ověřeno: level1", po zadání PIN3 "MojeID ověřeno: level2".
1. Murphyho zákon:
Aha, tak to jsem nečetl. Tak máte pravdu. Myslel jsem, že je to na 3 level každý krok.
Bohužel do soutěže zařazen nebudu, jelikož jsem mojeID zaregistroval přes mojeID.cz a pak jsem jej spároval a proto se nesmím zúčastnit soutěže, což mi připadá jako diskriminace lidí, kteří již mojeID měli a nebo učinili jako já.
Neberte mou odpověď osobně, ale vše je jen o tom, jak každý čte jakékoliv podmínky.
Soutěž
Do slosování jsou automaticky zapojeny všechny účty mojeID, založené přes službu Endora.cz a plně ověřené (včetně ověření adresy - PIN3) do 31. 12. 2012. Losujeme celkem 11 cen a 1. z nich je tablet iPad mini.Losování všech cen proběhne 3. 1. 2013, vylosovaní výherci budou do sedmi dnů kontaktováni emailem. Kompletní pravidla soutěže najdete zde.
Nikde není psáno, že všechny účty propojené s mojeID.
Je to jako s pravidly při registraci účtu. Souhlasí s nimi každý (jinak by se nemohl registrovat), ale diví se co v nich je vlastně uvedeno.
1. Murphyho zákon:
Neberu ji osobně a beru také, že nejsem zařazen do soutěže, ale proč by měli být ze soutěže vyřazeni ti, kteří již mojeID měli?
Do sútaže nie som zaradený ani já kedže som číslo domu napísal zlé
A PIN3 nemám ako zadať...
Do sútaže nie som zaradený ani já kedže som číslo domu napísal zlé
A PIN3 nemám ako zadať...
tak si zažádej o validaci
... A PIN3 nemám ako zadať...
Pokud máte jiný e-mail a telefon, pak můžete postupovat podle FAQ
1. Murphyho zákon:
Mohu se zeptat jak se zaregistrovat jen s PIN1 + PIN2? Kdykoliv jsem se chtěl registrovat, chtělo to i adresu a tedy i PIN3.
Registrace s PIN 1 a PIN 2 je možné, akorád se nezúčastníte losování o super ceny
@Sejsel:
Odkáži Vás na příspěvek <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://podpora.endora.cz/viewtopic.php?f=38&t=6720&p=38298#p38295">viewtopic.php?f=38&t=6720&p=38298#p38295</a><!-- l -->
Snad jsem to dostatečně popsal.
1. Murphyho zákon: