Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravím,
jsem občas velmi zbrklý a nezodpovědný, důsledkem toho jsem omylem místo URL adresy zobrazeného webu změnil v nastavení URL adresu instalovaného WordPressu. Stránka jakžtak funguje, i když se načítá bez šablony, ale když se chci dostat do administrace, hází mi to 500 - Internal Server Error.
Co s tím? Můžu to nějak vyřešit, třeba přes FTP?
Díky moc za jakoukoliv odpověď.
Doména???
Je možno změnit přímým přepisem adresy v databázi.
tabulka table_prefix_options, sloupec option_name siteurl a home.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Děkuji za bleskovou odpověď, nicméně, jak se přesně k těm tabulkám v databázi dostanu? Nemůžu je tam najít.
webadmin.endora.cz->
databaze->
vyberete databazi a kliknete na ní (pokud to nejde, kliknete na odkaz nahoře na sqlX.endora.cz) a přihlaste se pod už. jménem a heslem, klikněte na vlevo na databázi, kterou chcete a pak si ze stejného sloupce vyberete i tabulku
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Ano, tam jsem se dostal, ale nevím, kterou tabulku mám vybrat, protože table_prefix_options nemůžu najít.
Ano, tam jsem se dostal, ale nevím, kterou tabulku mám vybrat, protože table_prefix_options nemůžu najít.
wp_options
Nejnovější článek: www.zeminem.cz ...
Černé díry jsou místa, kde Bůh dělil nulou...
Endora plugin!
Díky moc, původně jsem se totiž v databázi díval na jinou stránku, než na tu, které nefungovala.
Už jsem to opravil a funguje to, ještě jednou dík.
Stránky 1