Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravím,
nakonec jsem se do žádného CSS apod. nedal, tudíž mám problém s umístěním reklamy na úvodní stránce mého nového webu http://www.povidam.9e.cz/. Dělá to tak blbě jen úvodní stránka a aby tam byla pěkně umístěna, nejspíše by se celá šablona musela překopat, což rozhodně nezvládnu. Bylo by možné ji tam neumisťovat, nebo nechat si pomoct od podpory s umístěním ? Mohu potrdit, že to dělá jen úvodní stránka, jinde jsem si této nezbednosti od šablony nevšimnul.
S pozdravem,
Karel
castleofhealth.eu - web vytvořený se záměrem šířit znalosti o zdravé stravě po Evropě přehlednou a zajímavou formu a spolu s jednoduchými recepty
Toto mi šablona bohužel neumožňuje.
castleofhealth.eu - web vytvořený se záměrem šířit znalosti o zdravé stravě po Evropě přehlednou a zajímavou formu a spolu s jednoduchými recepty
Nenene, do těch kóduů už se znovu nepustím a najít stejně tak pěknou šablonu by bylo velice obtížné. Zaškrtnul jsem "pokud možno nevkládat reklamní patu" a nyní se zobrazuje i na úvodní stránce ve slově povídky u hlavičky webu. Může být vše v současném stavu ?
Povolení či zakázání "Kontextové reklamy" je na volbě uživatele.
Pokud nebudou nalezena vhodná slova pro vložení reklamního odkazu, bude zobrazena reklamní patička.
Zobrazení je tedy v pořádku.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Super, tak teď ještě něco napsat. Díky za rychlé odpovědi.
Stránky 1