Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den
Mám velikou prosbu,trochu jsem experimentoval s doménami a ted mam zanesený ftp prázdnými složkami po již neexistujících doménách a nejdou mi přes žádného klienta smazat beze zbytku,chtěl bych požádat o promázání,nevím jestli dotaz směruji správně,když tak prosím o schovívavost,jinak by šlo o účet
martinavratil
adresa je
<!-- e --><a href="mailto:martinavratil@srv80.endora.cz">martinavratil@srv80.endora.cz</a><!-- e -->
heslo když tak zašlu přímo adminovi,nevím jakto v těchto případech tady funguje
a složky k smazání
fotogalerie.jecool.net
martinnavratil.jecool.net
pcservismost.8u.cz
themeswordpress.funsite.cz
děkuji předem za promazání či radu jak na to.
Hezký večer
Martin Navrátil.
To nejsou složky, ale domény.
Pokud již Vámi uvedené domény nechcete využívat, pak je smažte v administračním rozhraní.
Pokud je budete využívat i nadále, vymažte pouze obsah v těchto doménách ve složce web (např. fotogalerie.jecool.net/web/*.*). Názvy domén přes FTP nevymažete také nevymažete složky v rootu domény (log a web).
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Omlouvám se špatně jsem to pojmenoval,jde o to že v adminu již domény jsou smazané přes týden ale na ftp účtu se mi zoobrazují stále,tak takhle :-)
Zkuste jednu doménu znovu založit a poté smazat. Pokud zmizí z FTP účtu, opakujte postup pro zbývající domény.
Žádná z uvedených domén není v systému obsazena.
Je možné, že jste mazal domény v době, kdy se mohly vyskytnout technické problémy na serveru.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Super rada,zabralo to,děkuji moc a hezký večer a hodně trpělivosti :mrgreen:
Stránky 1