Nejste přihlášeni
Může mi někdo poradit? Nainstaloval jsem plugin Mingle forum, vytvořil témata a umístil na stánku [mingleforum] , nemůžu však nijak zjistit jak by se na to forum mělo psát
Tak na tohle jsem už přišel ale mam jiný problém. Stáhl jsem si šablonu a podle návodu jí rozbalil do adresáře web /wp-content /mingle-forum-skins. Adresář jsem vytvořil protože tam nebyl. V administraci Mingle se však nový vzhled neobjevil. Co dělám špatně? Díky
Ahoj,
kdybys nám prozradila web, možná bychom ti mohli pomoct lépe. Tak jako tak bych ale raději doporučil výměnu za bbpress + Forum restrict, na výběr je pak spousta dalších rozšíření.
S pozdravem,
Karel
castleofhealth.eu - web vytvořený se záměrem šířit znalosti o zdravé stravě po Evropě přehlednou a zajímavou formu a spolu s jednoduchými recepty
U bbpress je však třeba dát pozor na memory_limit...
Nejnovější článek: www.zeminem.cz ...
Černé díry jsou místa, kde Bůh dělil nulou...
Endora plugin!
Ale když už ho mám a je tam na něj místo, tak už mi ho neubírá víc a víc, nebo ano ?
castleofhealth.eu - web vytvořený se záměrem šířit znalosti o zdravé stravě po Evropě přehlednou a zajímavou formu a spolu s jednoduchými recepty
Ne, ale když jsem ho zkoušel, tak to na free nebylo moc dobře použitelné. Samozřejmě to jde, ale normální web potřebuje ještě další pluginy, ještě spoustu dalších a tady je právě ten problém...
Nejnovější článek: www.zeminem.cz ...
Černé díry jsou místa, kde Bůh dělil nulou...
Endora plugin!
Pár pluginů mimo bbpress už mám a taky jsem raději s klidem, že mi to fórum opravdu půjde, než pořád mít s něčím problémy. Už nevím, co bych na web mohl přidat a program plus není žádný nedosažitelný (peněžně myšleno)
díky za ohlasy ale nakonec jsem to vyřešil takto
http://kartarka.blueforum.cz/prihlaseni/
ahoj môžem sa ťa opýtať, aký plugin si použila pre prekladač (tie vlajky) ?...ak to je plugin ďakujem
doména: frost-zone.eu
Nevím, jaký použila, ale existuje google translator, který jsem používal na svém starém (klanovém, teď už se hře moc nevěnuji) webu.