Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dnes (9.11 v 16:42) mi přestala fungovat MsLQ databaze moho se zeptat jestli mi jde mějak pomoc? protože na te databazi mam nainstalovane php a ted bych o vse přišel.
Nápodobně, mě ovšem nefunguje již 2 hodiny a zatím na nás podpora kašle.
to iste, teraz som si to vsimol aj u mna a mam to u oboch webov co platim plus
Zdravím, také mi nefunguje MySQL. Prosím, aspoň napište co se děje.
Nápodobně, nápodobně, ....mě to také přestalo fungovat! V konfiguračním souboru webu (u joomly je to například configuration.php v rootu webu) změnit/doplnit hodnotu "host" u databáze na "sql3.endora.cz:3308"! Já tuto hodnotu měl prázdnou!
Pozor: Nejdříve u souboru musíte změnit atributy, aby do něj šlo zapisovat!!!!
Díky moc, konečně někdo kdo něco řekl když nám toto podpora zapoměla říci.
Moc ti děkuji vše nyní funguje.
Říkal jsem si, že se občas někomu něco nepovede, tak jsem nechtěl již reagovat na problémy s databazí, ale co zde napsal pan JF mě zvedlo za židle!
Nikto neuviedol názov domény a tým porušil podmienky pre prispievanie na tomto fóre a žiaľ bez názvu doménu nedokážeme pomôcť. Môžeme jedine veštiť.
1. Příště se můžete zeptat, jaké potřebujete informace k vyřešení problému. Jsou i uživatelé, kteří tomu tak nerozumí.
2. Když neuvedu název domény, tak porušuji podmínky fóra?
3. Kde jsem já udělal chybu, že nám přestali fungovat stránky http://www.balicistroje.cz? Nechci tuto chybu udělat znovu.
Děkuji
Ten web funguje. Příště si přečtěte ty krátká, červeně napsaná pravidla fóra, která jsou na vršku vlákna. Konkrétně třetí bod je poměrně hodně důležitý...
Nejnovější článek: www.zeminem.cz ...
Černé díry jsou místa, kde Bůh dělil nulou...
Endora plugin!
Omlouvám se, ale na fórech jsem zvyklý hledat rychlou pomoc, takže běžně napíšu dotaz a nic víc číst nemusím.
V pátek nám právě taky stránky nefungovali.
Jen se chci zeptat, kde jsem v pátek udělal chybu, že nám přestali stránky fungovat jako ostatním?
Děkuji
Pokiaľ neuvediete názov domény tak nedokážeme zistiť kde je problém. Endora má 8 serverov a na každom z nich beží cez 5000 domén a nájsť tú vaši veštením naozaj nieje ľahké.
Myslím že dané výpadky ktoré nastavajú pri použití localhost vysvetlil admin dostačujúco tu <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://podpora.endora.cz/viewtopic.php?f=2&t=1898">viewtopic.php?f=2&t=1898</a><!-- l -->
Fórum nieje len od toho že každý príde a napíše dotaz, fórum je od toho že na ňom už daný dotaz mohol byť nie raz zodpovedaný a preto niekedy stačí len chvíľku hľadať ako zbytočne hneď písať to čo už niekto písal pred vami deň, mesiac prípadne i rok dozadu
Stránky 1