Nejste přihlášeni
Stránky 1
Ahojte , je nejaká možnosť ako zväčšiť menu...mám dosť kategórií a nevojdu sa , práve som to spočítal a momentálne sa do menu zmestí 90 položiek (stránky, kategórie...) , a toto cez WP admina je jednoduché a nerád by som šiel do niečoho iného. (skúšal som už snád i 10 dalších a žiadny výsledok) dúfam že mi poradíte.
web. frost-zone.eu , no na problém som narazil nasledovne ked som prdal položku niekde vyššie ak tá posledná v zozname menu zmizla
doména: frost-zone.eu
čakal som konkrétnejšiu odpoveď treba že kde by som to mal hladať v tej téme....
#secondary-menu > li {
704. font: normal 11px arial;
705. margin: 0 5px;
text-transform: uppercase;
tak ja som skúšal už čo to, už keď som si nevedel rady tak som napísal sem na fórko, ja sa moc nevyznám do ccs , hora som skopíroval to čo je v 704.riadku style.css ( ako viem že to je font veľkost a šýl písma) no pozeral som aj hore aj dole a nič ohladom obmedzenia menu som tam nenašiel. toto ked sa vyriesi v podstate tak ja už iné veľké zmeny neplánujem (maximálne daký ten plugin)
ďaľšia vec s ktorou si neviem rady je formát tlačítka more , teraz to je z témy ....pre ilustráciu pridám na web článok FOTO..teraz je to tlačítko s anglickým nápisom ( read the rest of this entry) ...skontroloval som sk verziu prekladu a tam to je preložené dobre ..tak neviem prečo to nepreložilo. ďalej som skúsil nájsť návod na webe pritom som našiel možnosť že do <!--more--> dopíšem text a ten zobrazí (<!--more Článok pokračuje ďalej--> ) , no táto možnosť je dobrá ale v každom článku to vpisovať sa mi nechce...takto to v editore iba kliknem a je to...snáď sa to dá upraviť, na tomto linku je návod ako to upraviť no nejak chaotický pre mňa vôbec neviem kam by som čo mal dopísať / upraviť.
tieto dve veci ak by sa dali vyriešiť by bolo super , vopred vďaka za rady
Ahojte, mám problém s menu, na internete som narazil že to spôsobuje nastavenie suhosin , tak by som rád poprosil o nastavenie na serveri nasledovne:
suhosin.request.max_vars 4000
suhosin.post.max_vars 4000
stále mám s tým problém , PS: vytvoril som inú doménu a keď sa dostanem na určitý počet položiek v menu tak viac sa nedá pls help niekto..... tieto hodnoty musíte nastaviť vy na serveri pre tuto domenu dikk , viem že bude silvester tak si aj počkám len mi poraďte lebo fakt ma tento problém brzdí v rozvoji webu.
Ďakujem za vyriešenie (navýšenie) pomohlo mi to môžte lock
Stránky 1