Nejste přihlášeni
Dobry den,
dnes jsem zjistil, ze doslo ke zruseni domeny soccer.tode.cz. Od nikoho jsem neobdrzel zadnou informaci proc. Muzete mi prosim vysvetlit, proc se tak stalo?
S Pozdravem,
Michal Stefan
Dobry den,
dnes jsem zjistil, ze doslo ke zruseni domeny soccer.tode.cz. Od nikoho jsem neobdrzel zadnou informaci proc. Muzete mi prosim vysvetlit, proc se tak stalo?
S Pozdravem,
Michal Stefan
INFORMOVANÝ STE BOLI MAILOM, viď logy:
2012-10-03 11:11:22 Uživatel mstefan nemá déle jak jeden rok žádný přistup do administrace. Posláno upozornění na mi*************xt@gmail.com
2012-11-06 11:11:06 Doména soccer.tode.cz odstavena z důvodu přípravy smazání celeho účtu.
Moc Vas prosim, neruste domenu, budu si na toto pravidlo davat priste dobry pozor. Web pouzivame na prihlasovani na fotbal a bez toho se nesejdeme + tam mame historicka data, o ktera bychom rozhodne nechteli prijit.
Ahoj,
Prosim tě hackli mi web a nevim co s tim mám dělat děkuju.
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.vykupzlatodiamanty.cz">www.vykupzlatodiamanty.cz</a><!-- w --> :arrow:
zkontroluj si pc na viry a keyloggery a zmen si heslo do administrace endory a na ftp
pak si vyzadej posledni zalohu webu a obnov web z ní
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Zdravim,
prosim o zprovozneni domeny http://thorrovydeti.cekuj.net ,email se mi hodil do spamu.
Predem dekuji
Dobrý den, chtěl bych Vás poprosit o aktivaci odstavené domény antenydockal.8u.cz. Stalo se nedopatřením a špatným filtrem v emailu. Filt jsem již opravil.
Děkuji
Dobrý den, chtěl bych Vás poprosit o aktivaci odstavené domény antenydockal.8u.cz. Stalo se nedopatřením a špatným filtrem v emailu. Filt jsem již opravil. Děkuji
doména bola uvoľnená
Dobrý deň, nekonečný cyklus na stránke http://www.tvorbawebu.6f.sk bol odstránený, prosím o opätovné spustenie, ďakujem
Dobry den, mam problem a to ze mi bola odstavena domena aztlan.jecool.net z dovodu nenavstevovania stranky na free hostingu a dnes som presiel s uctom na PLUS a riadne zaplatil cez kartu co mi aj vypisuje ze mam uhradene.
Tak by som vas rad poprosil a spojazdenie domeny. Dakujem a prajem pekny den.
Zdravím
Všetky moje vytvorené stránky boli zablokované pretože som nemal účet sparovaný s MOJE ID.
"Porušil" som pravidlo o odosielaní mailov preto boli všetky domény zablokované.
MojeID už mam riadne zaregistrované.
Chcem sa spýtať či sa dá tieto domény odblokovať?
belo-portofolio.6f.sk
belo-web.6f.sk
callmelu.6f.sk
eyl.6f.sk
goldensky.6f.sk
krovy.6f.sk
t-d.6f.sk
Domény jsem uvolnil.
Účet máte spárovaný s mojeID, přihlašte se do administrace pomocí mojeID.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Doména byla odstavena z důvodu závažného porušení provozních podmínek webhostingu Endora.cz . Vlastník domény byl o této skutečnosti informován na emailu.
Zdravím... můžete mi to vysvětlit?.... nikdo mě o ničem neinformoval... ID jsem pároval... do administrace se připájel.... nedávno jsme řešili nefunkční odkaz a nalogování na endora.cz po zadání illegalclub.eu.... co mám dělat?... co se stalo?.... jde o doménu ( illegalclub.eu )
Doména je funkční, žádné odstavení domény na Vašem účtu neregistruji.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Doména odstavena
Doména byla odstavena z důvodu závažného porušení provozních podmínek webhostingu Endora.cz . Vlastník domény byl o této skutečnosti informován na emailu.
V případě dalších dotazů se prosím obraťte na fórum podpory.
a proč mi na illegalclub.eu naskakuje tohle?....... je 14:19 a den dnešní?..... asi si to vymýšlím či co?......
Doména illegalclub.eu mi funguje. Máte problém s touhle doménou nebo jinou?
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
klasika ... do prohlížeče napíšu <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.illegalclub.eu">www.illegalclub.eu</a><!-- w --> a naběhne mi oznam že je zablokovaný.... jak na exploreru tak i firefox.... promazal jsem cookies i hystorii ... resetoval PC... vypl a zapl sítovku.... resetoval router o T-comu.... ale stále jen
Doména odstavena
V případě dalších dotazů se prosím obraťte na fórum podpory.
Mám dotaz?..... dá se celý obsah na <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.illegalclub.eu">www.illegalclub.eu</a><!-- w --> úplně vymazat a vše natáhnu odznova?..... tak jako by byl zrovna nanovo zaregistrovaný.... nahraju vše nanovo... sice už bez příspěvku atd. ale zase to celé udělám odznova... a jaký je momentálně rozdíl v Joomle?..... do nedávna to vše fungovalo .... pak se to zablokovalo a od té doby to nejede... pak se párovalo ID a od té doby je stránka mimo..... co mám dělat?....
Přes FTP klienta můžete smazat celý obsah stránek a nahrát znovu čistou Joomlu a nainstalovat.
Pokud Vám nepůjde smazat přes FTP, můžete využít v administraci WebFTP.
Příspěvky a další věci, které tam máte teď nejsou nahrány na FTP, ale uloženy v databázi, pokud o ně nechcete přijít, můžete si databázi zálohovat a nahrát do nové nainstalované Joomly.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
a jak mi vysvětlíte tohle?... ani na PC ani na tabletu se na stránku nepřipojím.... asi jsem UFO....