Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravím prosim Vas jak presunu domenu z Hostingu90.cz sem ? Prosím o podrobnej návod dekuju. Domena je zaregistrovana ale bezi na webhostingu od hosting90a ja chci k vam. Dekuju moc.
Na hosting90 mi napsali.
Dobrý den,
pro informace k převodu na jiného poskytovatele se prosím obraťte na daného nového poskytovatele.
--
S pozdravem
Pavel Špinka
Zákaznická podpora
Hosting90 systems s.r.o.
Na doméne stačí zmeniť DNS <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://podpora.endora.cz/viewtopic.php?f=23&t=1321">viewtopic.php?f=23&t=1321</a><!-- l --> so zmenou vám pomôže váš registrátor ktorým je zrejme hosting90.
Tam mi rekli ze se mam obratit sem tak ted nevim.
Zmenu DNS dokáže urobiť len registrátor. Ak majú automatizovaný systém, tak to bude možné spraviť cez ich administráciu. Prípadne mi pošlite údaje na <!-- e --><a href="mailto:jan.fackovec@endora.cz">jan.fackovec@endora.cz</a><!-- e --> a ja to pridám do návodu ak to pôjde urobiť automatizovane.
Napsal sem vam na email
Dřív jsem měl jsem byl taky na hosting90, když jsem chtěl odtamtud přejít na endoru...
Dal jsem vědet emailem na podporu hostingu90 napsal jsem jim jaké DNS Záznamy chci dát a uspěšně mi je změnili...
Zkuste to taky...
Já v tomhle případě mám problém, protože když jsem požádal o změnu DNS záznamů nebo o radu, kde je v jejich systému mohu změnit, bylo mi obratem odpovězeno že návod (který mi nejde) je v Nápovědě hostingu90 a že pokud to chci změnit od nich, tak mě to bude stát 250 korun
Na stránkách jsem ceník služeb neobjevil, nicméně avizují "Online administrace DNS pomocí webového rozhraní", dále pak odkazují pro změnu NSSET na stránky registrátora http://www.media4web.cz/p/formulare-zmeny-tech-dns.php
Zkuste tedy využít přímo tento formulář, možná bezplatně (případně se na cenu informujte).
EDIT:
Doména CZ
Doména Registrace Prodloužení
cz 450,- 450,-
Speciální registrace 1 500,-Veškeré změny na doméně zdarma.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Stránky 1