Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den.
Zaregistroval jsem doménu na FORPSI a přesměroval jsem ji sem k Vám na Endoru. V přehledu domén už ji po přihlášení vidím i s obsazeným prostorem, ale po zadání do vyhledávače se objeví stránka od FORPSI, že doména je zaregistrována. Kde jsem udělal chybu?
Děkuji za radu
Doména není přesměrována na Endora. Stále je směrována na Forpsi. Kdy jste doménu přesměrovával, byla změna na doméně provedena?
Postupujte dle návodu: http://www.endora.cz/podpora/faq#jak-na ... -na-endoru
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Aha - v této oblasti nejsem tak úplně kovaný. Neměl jsem změněné DNS. Jen pro potvrzení - spíš pro mě, že jsem to udělal správně: byly tam tři řádky na změnu DNS 1. u FORPSI - doporučeno, 2. již existující NSSET a 3. nový NSSET .... zadal jsem tedy NSSID:ENDORA do toho 2. řádku - již existující NSSET - bylo to v pořádku?
Přišla mi zpráva, že se během 24 hodin provede změna ...
Změna již probíhá... http://dnska.cz/index.php?domain=ltex.cz&what=A
1. Murphyho zákon:
Na této doméně porušujete podmínky použití hostingu Endora, bod 4 i. (provoz erotických serverů)
a některých stránkách i bod 12b2.
1. Murphyho zákon:
Dobrý den.
Opět mi byla zablokována doména - přitom mám zaplacen poplatek za verzi Plus, kde toto je povoleno. Doména bez problémů běžela snad ještě před 10 dny a nyní je opět zablokována. Obsah se nezměnil. Ve Vašem odkazu je informace, že správce domény byl informován e-mailem a mně vůbec nic nepřišlo. Můžete mi k tomu podat bližší info?
Doména je odstavena od 30.10.2012 a byl jste o tom informován na emailu l**x@seznam.cz.
Není mi známo, že by v podmínkách bylo toto umožněno. Bod 4.i) se vztahuje k obecným podmínkám bez ohledu na zakoupený program.
1. Murphyho zákon:
Stránky 1