Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý deň,
mám kúpenú doménu bafko.eu a nakoľko som s endorou veľmi spokojný tak som sa rozhodol aj pre váš hosting. Viem že neposkytujete emaily a viem že k stránke budem pristupovať iba ja, rozhodol som sa pre presmerovanie všetkých emailov tvaru niečo@bafko.eu na moju vlastnú emailovú adresu. Urobil som to už včera, ale pokiaľ pošlem email na čokoľvek@bafko.eu, neprepošle mi to. Skúšal som to tam nahodiť nanovo ale nepomohlo. Email je správy, google apps nepoužívam, takže neviem v čom môže byť chyba.
Ďalšia vec, všimol som si, že aj bez .htaccess-u, keď zadám bafko.eu tak ma presmeruje na <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.bafko.eu">www.bafko.eu</a><!-- w -->. Stačí keď to nechám takto, alebo keď chcem používať www formu, musím to ošetriť ešte aj .htaccess-om?
Ďakujem.
To som urobil hneď ako prvé.
Nacacheované v počítači to nemám, urobilo mi to ešte vtedy, keď som kontroloval či som dobre zmenil DNS,keď na webe nebol ešte žiaden .htaccess
//edit:
Ospravedlňujem sa za to s tou doménou, ale mám vysvetlenie. Zvyčajne pracujem v Google Chrome, v ktorom sa www nezobrazuje, pokiaľ tak neurobí server. Svoju doménu som v danú dobu kontroloval v Mozille, ktorá zobrazuje stránku aj s www nehľadiac na požiadavok. Takže to s doménou vyriešené.
//edit2:
Zabudol som tiež dodať, že MX záznamy som nemenil.
Google chrome správne zobrazuje i stránku s www i bez www. Pokiaľ vám www nezobrazuje tak má len nacachované iné smerovanie domény pred poslednou zmenou smerovania prípadne zmeny DNS.
MX záznamy vidím že smerujú správne. Jediné riešenie je to skúsiť znovu. Ak pošlete mail je možné že odosielatelský server má staré smerovanie a musí si aktualizovať MX záznamy u vašej domény čo môže trvať v niektorých prípadoch i týždeň. Ak posielate mail z adresy na ktorú máte presmerovanie nastavené, tak to buď nepríde, keďže to posielate samy sebe čo nemá zmysel robiť alebo príde po dlhej dobe.
Ďakujem.
Pokúsim sa počkať a uvidím či to pôjde alebo nie, každopádne napíšem aby to tu bolo aj pre ostatných.
odoslal som mail na <!-- e --><a href="mailto:hocico@bafko.eu">hocico@bafko.eu</a><!-- e --> - zatiaľ som neobdržal spätnú informáciu o tom že by mail nebol doručený
Dnes mi prišli všetky emaily čo som odoslal, keď pošlem ďalší tak príde do pár sekúnd, takže asi fakt treba počkať kým sa to presmerovanie prejaví a bude funkčné.
Ešte jeden postreh, služba gmail povoľuje posielať emaily na svoju vlastnú adresu, lenže keď ju pošlem na <!-- e --><a href="mailto:nieco@bafko.eu">nieco@bafko.eu</a><!-- e --> tak nepríde, to je len pre zaujímavosť. Ďakujem za každú poskytnutú radu
Zkoušel jste ji zaslat na nieco@bafko.eu. Adresy s diakritikou neprojdou.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Není logické, že na uvedenou adresu to není možné zaslat, respektive doručit. Neskončili tyto e-maily ve spamu nebo koši?
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Stránky 1