Nejste přihlášeni
Stránky 1
WEB: http://www.CrazYgaming.6f.sk
Dobrý deň, dnes sa mi na webe začali objavovať chyby, prvá je:
Reklamu na tomto hostingu zajišťuje Business Factory - internetová reklama a pokročilý internetový marketing.
Unable to establish connection to MySQL
1045 : Access denied for user 'zakaznik'@'srv51.endora.cz' (using password: NO)
PROSÍM POMOC, JE TO HERNÝ PORTÁL A WEB POTREBUJEM! A ROBÍ TO ČÍM ĎALEJ TÝM VIAC!!
A bola ešte jedna, ale tú som keď som refreshol stránku tak som si ju zabudol skopírovať, tak ju sem nedám.
Čo to s tým je? Veď od 15.10.2012 mám web, a vždy išiel v pohode, až dnes.....
Web mi běží korektně.
Chyba říká, že se nelze spojit s databází. Pokud jsou tedy všechny údaje v konfiguračním souboru správné (pravděpodobně ano) pak se může jednat o chvilkový problém s SQL serverem hostingu.
Neodpustím si poznámku.
Já osobně bych takovémuto webu podporu neposkytl. Copyright, který uvádíte v patičce (Copyright © Dexter 2012) porušuje podmínky licence produktu, který používáte.
Vy rozhodně nejste autorem tohoto projektu. Nebo jste snad vytvořil PHP Fusion???
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Nie, nič som nemenil, ani do administrácie som sa odkedy som web nainštaloval neprihlasoval...
No dobre, ten copyright som opravil, stačí to?
Pomôžete mi s tou MySQL, fakt to potrebujem...
Web mi běží korektně. ...
Jak jsem již uváděl. Nevím v čem bych Vám měl více pomoci.
Snad jen promažte si cache a cookies Vašeho prohlížeče.
1. Murphyho zákon:
to som už skúšal niekoľko krát som dával f5 aj ctrl+f5
Zmenil by som to keby som vedel ako Nespravíte to za mňa vy, ak máte k tomu prístup, lebo ja s tým veľmi robiť neviem.
Zase:
Reklamu na tomto hostingu zajišťuje Business Factory - internetová reklama a pokročilý internetový marketing.
PHP Fusion má konfigurační soubor config.php. V něm najděte
$db_host = "localhost";
a změňte na
$db_host = "sql.endora.cz:33XX";
kde XX je číslo portu dle popisu JF.
Nicméně Váš web mi stále koretně běží... Chcete vidět screen???
EDIT:
Dnes má Endora malinko problém se serverem 5. Také se mi moje stránky znatelně pomaleji načítají, něco s sql serverem není úplně v pořádku... Možná jej někdo přetěžuje...
1. Murphyho zákon:
Ak neviete robiť z vlastnou stránkou, tak to radšej nerobte a venujte sa činnosti ktorá nepotrebuje mať nič spoločné s webstránkami. Vidím že inštaláciu ste vykonávali manuálne, ak ste to neboli vy, kontaktujte toho kto vám to robil, istotne bude vedieť o čo ide.
Aj mne beží stránka pomaly, len točí ten kruh a točí a potom tá chyba, tak to mám zmeniť alebo to mám nechať tak a počkať čo bude zajtra? Alebo ako?
Tú inštaláciu som robil ja. Ja s PHP viem robiť iba s MySQL nie, tak som to myslel...
Teraz mi tam ukázalo chyby:
Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
Apache/2.2.15 (CentOS) Server at crazygaming.6f.sk Port 80
A po refreshnutí zase toto:
Nie nemyslím si, mám tam php fusion a väčšinou tam sú 1-4 hostia, a 1 užívateľ online, alebo aj menej, pochybujem, že by som mal tak vysokú návštevnosť.
Už to je opravené?
Ok, ja sa len pýtam, lebo domov som prišiel neviem či pred pol hodinou, a vidím, že už to nerobí...
Stránky 1