Nejste přihlášeni
Stránky 1
Pekný deň,
pri nahrávaní cez FileZilla na doméne onlinegames.6f.sk sa preruší zhruba po odoslaní 30-40 súborov spojenie, následne mi píše hlášku:
Stav: Prekladá sa adresa srv50.endora.cz
Stav: Prebieha pripájanie k 88.86.120.23:21...
Stav: Spojenie nadviazané, čaká sa na uvítaciu správu...
Odpoveď: 220 FTP Server ready.
Príkaz: USER midicomp
Odpoveď: 331 Password required for midicomp
Príkaz: PASS *******
Odpoveď: 530 Sorry, the maximum number of clients (6) for this user are already connected.
Chyba: Kritická chyba
Chyba: Nedá sa spojiť so serverom
prípadne mi napíše:
Chyba: Nie je možné čítať zo socketu: ECONNRESET - Connection reset by peer
Chyba: Nedá sa spojiť so serverom
Pri net2ftp mi zasa píše:
Došlo k chybě:
Nepodařilo se přihlásit k FTP serveru srv50.endora.cz pod uživatelským jménem midicomp.
Jste si jist, že je uživatelské jméno a heslo správné? Pro získání pomoci prosím kontaktujte odbornou pomoc svého ISP nebo systémového administrátora.
Technical information for developers:
The error occured in file /home/users/endora/webftp.endora.cz/web2/includes/filesystem.inc.php on line 59.
function ftp_openconnection (/home/users/endora/webftp.endora.cz/web2/modules/browse/browse.inc.php on line 230)
function net2ftp_module_printBody (/home/users/endora/webftp.endora.cz/web2/main.inc.php on line 313)
function net2ftp (/home/users/endora/webftp.endora.cz/web2/index.php on line 54)
argument 0: printBody
Dá sa stým niečo urobiť? Skúšal som aj vytvoriť nového užívateľa, no nepomáha to
Ako píše chyba 530 Sorry, the maximum number of clients (6) for this user are already connected. - tj FileZilla ktorá je známa tým že nevie korektne uzatvárať otvorené spojenia otvorila viac ako 6 spojení a tým sama seba odrovnala na nasledujúcich cca 30 minút. Buď si ju nastavte aby spojenia uzatvárala korektne alebo použite iného FTP klienta.
Dík, nastavil som FileZillu "limit súčasných nahrávaní" na 5, uvidím čo to urobí, ako píšete zatiaľ je odstavená :cry:
Ale prečo sa mi nedá spojiť ani cez net2ftp?
Ak FileZilla blokla spojenia, tak sa daným užívateľom nepripojíte odnikiaľ kým sa spojenia neuvoľnia, čo trvá štandardne niečo cez pólhodinu.
+ druhý užívateľ ktorého máte vytvoreného, má obmedzenie na IP, takže preto nefunguje webftp ani u neho keďže IP sa nezhoduje s IP servera webftp
Ešte raz vďaka za rýchlu odpoveď, počkám a uvidím.
Myslíte, že bude stačiť to obmedzenie vo FileZille, ktoré som nastavil?
Hmmm, takže nastavenie vo FileZille nepomohlo, takže zasa počkám 1/2 hodky a skúsim cez webftp... :cry:
Stránky 1