Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravím, ... Už asi před 2 hodinami jsem si založil novou domenu 3řádu , a stále mi nefungují soubry na serveru... Když zadám URL tak mě to okamžitě přesměruje na endoru... prostě to nenajde určité soubory např index.php...
S pozdravem qHp
Jo nojo, to jsem zapoměl...
S pozdravem qHp
Už to funguje asi 10min +- tak snad to vydrží
S pozdravem qHp
Zdravím...na nové adrese zase nic nefunguje ... mám to založené asi už 5hodin a stále to nefnguje ... byl bych rád kdybyste to opravili do rána... chtěl bych na webu pracovat
S pozdravem qHp
mně funguje, zkuste smazat cache prohlizece
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
No jo to mě nenapadlo x) už mi to funguje dík x)
S pozdravem qHp
Zdravím xD zase nefunguje adresa <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.arkein.hys.cz">www.arkein.hys.cz</a><!-- w --> ... tentokrát nejen mě ale všem ... x( stránka je založená asi 2 hodiny a furt nic... x((
S pozdravem qHp
mně funguje...
btw na hlavní stránce je použité špatné kodování (ma byt asi UTF-8)
http://i.imgur.com/p7ONz.png
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Ano v tu dobu co jste tam šel tak už to fungovalo ... nešlo to 4 hodiny .. tak se to smazal a vytvořil nový ... cekal dalsi1 hodinu a uz to zatim de dobre ...
S pozdravem qHp
jj taky jsem myslel že je něco špatně když jsem založil svoji doménu ale opravdu stačí jen počkat pár desítek minut nebo resetovat prohlížeč , smazat cache a je to. endora rox
Pri založení novej domény a jej nasmerovaní na servery Endora.cz je zapotreby počkať pokiaľ sa vo webadmine neobjaví klikatelný odkaz na správu DNS a informácia o Traffiku. V prípade že ukazuje 0MB/0GB tak ešte doména neprešla komplet systémom. Obvykle sa to prejaví do 15 minút maximálne do 1 hodiny. Pri zmene DNS to môže trvať až 24 hodín v závislosti od Vášho ISP.
Stránky 1