Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den, nefuguje mi šablona LeetPres, mám ji zakoupenou, ale když jí nahraju na web, tak to napíše chybu, taky máte download: http://www.goldcraft.8u.cz/wp-content/u ... tpress.zip zkuste se na ní podívat, a kdyžtak něco pidejte nebo odstraňte, přece jsem nedal peníze jen tak, budu rád za každou radu
Omlouvám se, když dam "Nahrát soubor" vyberu šablonu, dam "Nahrát" a potom mi to napíše toto:
Rozbalování instalačního balíčku…
Instalace šablony…
Balíček v podobě .zip souboru nemohl být nainstalován. Šabloně chybí soubor s kaskádovými styly style.css.
Instalace šablony se nezdařila.
Nevím co stím, download je nahoře, u mého předchozího přispěvku.Děkuji
Instalujte pouze podsložku leetpress, nikoliv celý archiv...
Nejnovější článek: www.zeminem.cz ...
Černé díry jsou místa, kde Bůh dělil nulou...
Endora plugin!
Zkusil jsem nainstalovat tu složku leetprees, jak ste radil "Martin", ale stejnak to nejde, napíše to toto:
Rozbalování instalačního balíčku…
Balíček v podobě .zip souboru nemohl být nainstalován. PCLZIP_ERR_BAD_FORMAT (-10) : Unable to find End of Central Dir Record signature
Děkuji za radu.
Toto už se zde jednou řešilo, zabalil jste to zpět do RAR a ne do ZIP, je to tak?
Endora plugin!
Ano, zabalil jsem do do.rar, mám to dát do .zip ?
Ano.
Endora plugin!
Super, funguje to, ještě se zeptám, jak vložím theme do PHP, nemůžu to tam najít, děkuji.
Super, funguje to, ještě se zeptám, jak vložím theme do PHP, nemůžu to tam najít, děkuji.
Co tím myslíte? Nerozumím otázce.
Endora plugin!
Jako že ta šablona LeetPres funguje.
A ted dotaz: Mám stáhle theme do PHP Fushion, a jak to vložím na web ?Není to totiž jak Wordprees
Stránky 1