Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den,
dnes mi byl zprovozněn PLUS program, tak jsem si překopíroval web ze stávajícího FREE programu avšak teď se potýkám s následujícími errory:
Warning: include(): open_basedir restriction in effect. File() is not within the allowed path(s): (/home/users/pinecweb/:/var/php/:/usr/share/pear/) in /home/users/pinecweb/pinecweb.cz/web/index.php on line 4
Na řádku 4 v souboru index.php je: include ("funkce.php");
Zkoušel jsem i absolutní cestu: include ("/home/users/pinecweb/pinecweb.cz/web/funkce.php"); výsledek je však stejný.
Druhou chybkou je:
Warning: Unknown: open_basedir restriction in effect. File() is not within the allowed path(s): (/home/users/pinecweb/:/var/php/:/usr/share/pear/) in Unknown on line 0
Ohledně toho nemám sebemenší ponětí.
Nepoužívám Drupal ani Joomlu a google mi žádnou odpověď nepřinesl.
Předem díky za pomoc.
Web: pinecweb.cz
Uživatel: pinecweb
Do súboru .htaccess zapíšte toto php_flag display_errors off
- open_basedir je bezpečnostná restrikcia. Server na ktorom beží vaša doména je nový a je v prevádzke druhý deň. Admin o týchto hláškach bol informovaný a vykoná nápravu hneď ako to bude možné.
Děkuji. Nyní se potýkám ještě s jedou věcí. V jedné tabulce DB mám uloženy cesty k obrázkům, pomocí kterých zobrazuji vždy 16 obrázků na dané stránce. Obrázky se mi nezobrazují až do 5. stránky, od které funguje vše jak má.
Přesvědčit se o tom můžete zde: http://pinecweb.cz/. Souvisí to nějak s danými problémy serveru?
(Obrázky byly uploadovány stejným způsobem jako všechny ostatní)
Je to dosť pravdepodobné že práve kvôli tejto ochrane skript nemôže zapísať náhľady ktoré vygeneruje do daného adresára keďže sa v ňom tieto náhľady nenachádzajú a preto sa ani nemôžu zobraziť keďže neexistujú.
Odporúčam počkať na admina ktorý o tejto záležitosti vie a rieši ju.
Falešný poplach. Chyba načítání obrázků byla na mé straně. Každopádně Warningy už se neobjevují. Díky.
V čem byl problém?
Při přesouvání obsahu FREE webu na PLUS jsem nahrál špatnou složku s obrázky
Díky, vyzkouším.
Stránky 1