Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den¨,
momentálně se snažím vytvořit první můj vzhled pro svůj magazín a narazil jsem na určitá úskalí. Mám div, který mi obaluje obsahovou část, tedy tam kde se budou generovat články a seznam rubrik, ale pokud si nenastavim pevnou výšku, tak mi články jsou přes ten div a on se nezvětší, názorná ukázka je zde http://cenek-havelka.cz/, jedná se ten žlutý. Například v Opeře po posledním updatu na verzi v12.02 build 1578 se stránka zobrazuje korektně, ale ve IE10.0.9200.16384 , Chrome 21.0.1180.89 a Firefox 15.0.1 už ne. Prohledal jsem hodně témat, někde jsem našel, že problém může být v přiřazení vlastností v uplně prvním tagu <doctype>, vyzkoušel jsem mnoho možností, však bezúspěšně, tam mi to vždy rozházelo hodně věcí a tuhle to nespravilo, dále jsem zkoušel různý height:auto, popřípadě min-height však vše bezúspěšně.
Pokud by jste měl někdo zájem pomoct nebo poradit, tak klidně zašlu soubory. Komenty typu UTFG bugu ignorovat.
Předem děkuji, Havelka
(sry za ČJ)
dikes, stačilo přesně co jsi napsal, clear:both, jdu to nastudovat a zadam o lock
ještě jednou dik
Stránky 1